Може ли – по ирония на съдбата, както много често

...
Може ли – по ирония на съдбата, както много често
Коментари Харесай

ЦСКА чака своя миг – победа и адски много късмет

Може ли – по подигравка на ориста, както доста постоянно се случва във футбола – ЦСКА да открие безграничното благополучие в края на сезон 2018/2019 точно против една от „ черните си котки” в лицето на Ботев Пловдив? „ Червените” одобряват пловдивчани във финалния 36-и кръг на шампионата, а всичко с изключение на успеха ще бъде еднакво на капитулация в борбата с Лудогорец за първото място.

Двубоят започва в 20 часа и в GONG.BG ще проследим неговото развиване в най-големи елементи минута по минута. Срещата ще върви в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Дори и купата да не беше заложена на карта, ЦСКА има задоволително учредения да търси футболна отплата против Ботев Пловдив, който ги отстрани в полуфиналите за Купата на България. „ Жълто-черните” се класираха напред след зрелищно 3:3 в София, което отборът на Николай Киров взе с 9 индивида.

Миналият кръг обаче потвърди образно, че провалянето против Локомотив във финала за Купата е оставило своя горещ белег върху представянето на „ канарчетата”. Те изгубиха с 0:2 от Лудогорец и по този начин приближиха първенеца на една победа от 8-ата поредна купа. Николай Киров беше доста сериозен по отношение на показаното от своите играчи във въпросната среща и ще бъде извънредно любопитно дали думите му могат да разрешат в къс период отборът още веднъж да стъпи на крайници.

Така или другояче, за ЦСКА от голяма важност е само успеха. Всяка друга развръзка значи още един загубен двубой против Лудогорец за най-ценното отличие на вътрешната сцена. Треньорският тандем Добри Митов-Люпко Петрович направи малко знамение към края на акцията и подвигнаха състава след неочакваната разлъка с Любослав Пенев. В последните 4 кръга отборът взе три победи и 1 реми (0:0 против Лудогорец), които оставиха очакванията живи.

Домакините ще би трябвало да преследват трите точки против Ботев без трима съществени играчи. Контузени са капитанът Николай Бодуров и откритието Иван Турицов, който получи жестока контузия по време на дербито с Левски. Наказание от 2 срещи за насъбрани картони би трябвало да изтърпи вътрешният халф Кристиян Малинов, като втората от тях ще пристигна чак през идната акция.

В редиците на Ботев с санкции са Радослав Апостолов и Антонио Вутов. Срещата е доста евентуално да бъде последната за вратаря Даниел Кайзер с екипа на пловдивчани, откакто договарянията за нов контракт не доведоха до резултат.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР