Отборът на Ал Насър постигна драматична победа с 3:2 над

...
Отборът на Ал Насър постигна драматична победа с 3:2 над
Коментари Харесай

Гол в края отърва Ал Насър от сериозна издънка

Отборът на Ал Насър реализира трагична победа с 3:2 над Ал Ахдуд в двубой от 31-ия кръг на шампионата в Саудитска Арабия. Победният гол бе дело на Марсело Брозович в добавеното време на мача. Хърватинът откри резултата в 7-ата минута, а малко по-късно Кристиано Роналдо удвои. Домакините изравниха след попадения на Хасан Ал Хабиб и Сейвиър Годуин през втората част. Но Брозович донесе триумфа в края на мача.

С успеха Ал Насър към момента е в битката за купата. До края на шампионата остават три кръга, а изоставането на тима от водача Ал Хилал е 9 точки. Ако Ал Хилал завоюва единствено точка в семейството си на Ал Хазем, ще вдигне купата.

В 7-ата минута Ал Насър откри резултата след гол на Марсело Брозович. Атаката на гостите се разви по левия фланг, стигна се до центриране, и топката попадна в хърватина на границата на пеналтерията. Той с акуратен удар в левия ъгъл не остави шансове на вратаря на домакините.

Осем минути по-късно се стигна до второ попадение за Ал Насър. Играчите на Ал Ахдуд още веднъж не съумяха да изчистят топката. Али Ал Хасан бе настойчив в наказателното поле и открадна кълбото, а по-късно центрира остро. Кристиано Роналдо бе на точното място, с цел да прати топката в опразнената врата отблизо разстояние.
 Роналдо избухна с хеттрик за Ал-Насър, някогашен състезател на Лудогорец бе изпъден
Роналдо избухна с хеттрик за Ал-Насър, някогашен състезател на Лудогорец бе изпъден

Ето детайлности

В 27-ата минута Садио Мане откри Айма Яхия в пеналтерията, само че неговият изстрел мина около левия непряк дирек.

До края на първото полувреме играчите на Ал Насър на два пъти имаха искания за дузпа за възможни нарушавания против Мане и Роналдо. Не се стигна до 11-метрови наказателни удари.

Четири минути след старта на втората част Мане нацели напречната греда. Малко по-късно и Кристиано пропусна добра опция.

В 60-ата минута Ал Ахдуд върна един гол след прекрасен удар от далечно разстояние на Хасан Ал Хабиб.

10 минути по-късно домакините изравниха. Сейвиър Годуин бе най-съобразителен в наказателното поле и прати изстрела си в горния ляв ъгъл.

В 83-ата минута Давид Оспина трябваше да покаже класата си, с цел да резервира паритета. Той избави удар на Годуин.

Ал Насър осъществя надвит гол в първата минута на добавеното време. Кристиано Роналдо засече с глава центриране, само че ударът му срещна напречната греда. Все отново Брозович бе на точното място, с цел да означи и да донесе трите точки на " жълто-сините ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР