Приказката за Байер Леверкузен през настоящия сезон продължава, след като

...
Приказката за Байер Леверкузен през настоящия сезон продължава, след като
Коментари Харесай

Ние сме Байер! А вие?

Приказката за Байер Леверкузен през сегашния сезон продължава, откакто воденият от Чаби Алонсо отбор се класира за финала в Лига Европа, откакто в профил Рома.

„ Аспирините “ приключиха наедно 2:2 с Рома в реванша на „ Бай Арена “, само че Байер Леверкузен завоюва първия дуел на „ Олимпико “ и продължава напред след триумф с 4:2 в общия резултат.

Леандро Паредес даде задатък на „ джалоросите “ от дузпа в 43-ата минута, като аржентинският национал удвои преднината на своя отбор още веднъж от бялата точка в 66-ата минута, като накара своя отбор да мечтае, че е кадърен да сътворите чудото.

Комичен автогол на Джанлука Манчини в 82-рата минута понижи изоставането на Байер Леверкузен, а Йосип Станиш надълбоко в добавеното време възвърне равенството.

По този метод Байер Леверкузен пренаписа историята и усъвършенства титаничния връх на Бенфика от интервала сред 1963 и 1965, когато отборът реализира 48 мача без провали.

Сега „ аспирините “ са едноличен собственик на рекордното достижение, откакто воденият от Чаби Алонсо отбор е към този момент непобеден в 49 поредни срещи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР