Може ли да се диагностицират болестите на хората по снимки?

...
Може ли да се диагностицират болестите на хората по снимки?
Коментари Харесай

Оставяме отпечатък от своето биополе навсякъде

Може ли да се диагностицират заболяванията на хората по фотоси? На този и други въпроси дава отговор волгоградският академик Юрий Гуров, професор от Руската академия за естествени науки, пред изданието Vpravda.ru.

Г-н Гуров, вие определяте прикрито протичащи болести при хората. Как го вършиме?

Най-простият и сигурен метод е да се мери електрическият капацитет на разнообразни точки на ушната мида. Всяка от тях подхожда на един или различен орган от нашето тяло, обвързвана е с него физиологично. И съгласно величината на електрическия капацитет на всяка от тези точки не е мъчно да се дефинира положението на самите органи.

Тези точки са ситуирани на нашата ушна мида в ред, противоположен на този, в който, са ситуирани вътрешните органи на човешкото тяло, като се стартира изпод нагоре. Тоест долните точки на ушната мида подхождат на главата, междинните – на поясната област, органите от коремната празнина. И по този начин нататък…

Опитен екстрасенс може да дефинира болесттите на индивида и без да се допира до биологично дейните точки, по непрекъснатото биополе, да вземем за пример. Това поле, несъмнено, може да се възприема освен от човек, само че и от доста течности, кремове, восък, даже бои.

Затова ли най-силно възприемаме картините на известни художници, когато се намираме покрай тях?

Именно. Боите, нанесени на платното, съхраняват памет за биополето на художника в интервала, когато е работил над картината. И изразът, който постоянно се използва: „ Вложил е душа в картината “, в тези случаи подхожда на истината на практика безусловно.

И при отчасти поляризирана (например при лунна) светлина това предавано от картината биополе на художника от време на време може даже да се види като примигващи към картината проблясъци. В това е една от аргументите в старинните крепости, чиито стени са украсени с картини, хората нерядко да виждат нощем това, което се възприема от тях като привидения…

Да, само че в случай че всеки човек излъчва свое биополе на открито, то тези биополета би трябвало да си взаимодействат при нашите срещи…

И тъкмо тона се случва. Това взаимоотношение може да се прояви друго – от дълбока съгласуемост сред хората до цялостна неприязън.

Картината на човешкото биополе нормално има форма безусловно на заобикалящи го от всички страни енергийни иглички, които може да се сравнят с бодлите на таралеж. И съвместимостта или несъвместимостта сред хората може да се изясни с това, по какъв метод си взаимодействат „ игличките “ на техните биополета.

При срещата сред хора някой от тях ненадейно може да почувства дискомфорт. Затова екипите от хора, които в процеса на работа би трябвало доста да си взаимодействат, следва да се образуват, като се регистрира съвместимостта на техните биополета.

Но и това изискване не е само. При образуването на колективи от креативен хора следва да се регистрира и равнището на екстровертност и интровертност на участващите в тях хора.

Може ли по-подробно да обясните на читателите смисъла на тези понятия?

Колкото по-екстровертен е човек, толкоз по-изразена е у него насочеността към света, който го заобикаля. Човек с преобладаването на интровертност нормално е замислен в себе си, в своите мисли и прекарвания.

Кой от тези два вида е за предпочитане?

Изразено екстровертният човек може да предсказва бъдещето – даже до пророчества. Докато интровертният човек по-добре усеща предишното. Екстровертите нормално могат по-добре от всички да дефинират заболяванията на индивида даже в началния, прикрит интервал на тяхното протичане. А на интроверта, на собствен ред, е зависим самият развой на лекуване на другите хора.

За положителната работа на креативния екип съотношенията в него би трябвало да са такива: индивидът, който генерира концепциите, би трябвало да е екстроверт – също екстровертен би трябвало да е и критикът на тези хрумвания. Докато най-хубави реализатори на тези хрумвания ще бъдат интровертите.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР