Може ли човечеството да унищожи цялата Слънчева система …?Човечеството успешно

...
Може ли човечеството да унищожи цялата Слънчева система …?Човечеството успешно
Коментари Харесай

Може ли човечеството да унищожи цялата Слънчева система?

Може ли човечеството да унищожи цялата Слънчева система …?Човечеството сполучливо „ обърка “ личната си планета, само че какво ще кажете за останалата част от Слънчевата система (HiddenTruth.site)?

 Има възможност нещата да се объркат пагубно …
Има възможност нещата да се объркат пагубно …Влиянието на актуалната цивилизация върху света, в който живеем, е добре документирано. Пластмасовото замърсяване, световното стопляне и всеобщото обезлесяване са единствено няколко образеца.Но какво ще стане, в случай че човечеството може да нанесе вреди в още по-голям мащаб?Наскоро Gizmodo разгласява публикация, която преглежда разнообразни способи, по които в бъдеще хората могат да унищожат освен Земята, само че и цялата Слънчева система.Някои от тях може би сте чували и преди, като да вземем за пример привличане на враждебни извънземни, основаване на злоумишлен изкуствен интелект или основаване на разрушителна, екзотична форма на материя с ускорител на частици.
Друго нещо, което може да има тежки последствия, е огромен звезден инженерен план. Еквивалент на опитите да се понижат резултатите от световното стопляне посредством разпространяване на химикали в земната атмосфера, само че в мащаб, който включва опит да се манипулира цялото Слънце.Четете още: Обречен ли е интелигентният живот на самоизтребление?Подобно начинание, в случай че се извърши неправилно, би могло да унищожи всичко. Както биха могли да създадат напъните да превърнем Юпитер във второ Слънце – различен сюжет, който може да заличи всичко в Слънчевата система.Дори софтуерните решения за постигане до други звезди биха могли да бъдат пагубни. Определени концепции за пътешестване, по-бързо от светлината, биха могли да имат сериозен унищожителен капацитет, в случай че нещо се обърка.Съществува и опция по нехайство да се създад самовъзпроизвеждащи се наноботи, които се развъждат отвън надзор и в последна сметка „ пречистват “ небето от всяка планета или обект с запаси за консумация.С други думи – колкото по-нататъшен е напредъкът на технологиите, толкоз по-голям е капацитетът човечеството да се окаже „ главорез “ на цялата Слънчева система.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР