Може и малко да сме поопразнили кредитните си карти покрай

...
Може и малко да сме поопразнили кредитните си карти покрай
Коментари Харесай

34 шопинг находки от първите намаления в Zara

Може и малко да сме поопразнили кредитните си карти около празниците, само че пък май постоянно се намира най-малко още малко за харчене, откакто сезонът на разпродажбите към този момент стартира. Със сигурност сте очаквали този миг, изключително в Zara , където към този момент стартираха първите понижения, които са сред 30 и 45%.

Дори и да не сте си набелязали съответни модели, постоянно се намира нещо, което да ни изкуши – дали ще е ново, цветно (нека разнообразим класиките като сиво и camel!), а този сезон от марката пуснаха много приятни разнообразни нюанси на жълто, розово и алено, или пък ще е някоя рокля, в случай че още нямате тоалет за новогодишната вечер.

Намаленията са и моментът, когато можем да възобновим basic нещата в дрешника си като с модерните slouchy дънки, бял или пъстър тишърт с забавна щампа, пуловер или типичен блейзър в

О, да, и аксесоарите – от нужната шапка федора, която постоянно внася грациозност в стайлинга, през диадемата, изключително в случай че е с блестящи елементи, до макси във форма на верига, които победиха измежду трендовете тази зима. И в случай че още нямате боти в принт, в този момент е моментът да инвестирате в някой характерен модел, даже и да го носите единствено в избрани случаи. Винаги си заслужава.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР