ВАШИНГТОН (АП) — Сенаторът от Пенсилвания Джон Фетерман е бил

...
ВАШИНГТОН (АП) — Сенаторът от Пенсилвания Джон Фетерман е бил
Коментари Харесай

Сенатор Джон Фетерман е бил лекуван за натъртено рамо след автомобилна катастрофа през уикенда

ВАШИНГТОН (АП) — Сенаторът от Пенсилвания Джон Фетерман е бил лекуван в болница за набито рамо след автомобилна злополука в неделя сутринта, съгласно изказване от кабинета му в Сената. Той беше освободен от болничното заведение в неделя следобяд.

Фетерман, демократ, и брачната половинка му Жизел бяха „ забъркани в автомобилна злополука с различен водач “, се споделя в изказването, и двамата бяха оценени в локална болница и изписан в границите на часове. Сенаторът се върна в дома си в Брадок, Пенсилвания, и се чака да бъде още веднъж в Сената за гласоподаване тази седмица.

Говорителката на Фетерман, Кари Адамс, сподели, че сенаторът е карал колата и случаят е на междущатска автомагистрала 70 в Мериленд. Състоянието на другия водач е неразбираемо.

54-годишният Фетерман получи инсулт през май 2022 година, до момента в който се бореше за мястото си. В резултат на това той към момента има проблеми с плавното говорене и бързата обработка на устния диалог и постоянно употребява устройства в чувания в Конгреса и рутинни диалози, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР