Може да сте последната политическа група в графика днес с

...
Може да сте последната политическа група в графика днес с
Коментари Харесай

Манолова пред Радев: Без ГЕРБ във властта!

Може да сте последната политическа група в графика през днешния ден с съвещания в президентството, само че желая дебело да подчертая, че вашето наличие тук е извънредно значимо, тъй като във ваше лице една огромна част от българите на митингите и търсещи по-силна обществена отбрана и правдивост откриха своето посланичество в българския парламент. С тези думи президентът Румен Радев посрещна на консултация " Изправи се, мутри вън ".

Вие вляхте в Народното събрание нова сила, даже пристрастеност и това е добре, тъй като дебата би трябвало да се води точно в Народното събрание. Надявам се, че всичко това ще се трансформира във воля за политическа смяна, уточни той.

Гражданите ни изпратиха в Народното събрание, с цел да пазиме техните ползи. Затова ние виждаме нашите цели в четири съществени направления. Първият е обвързван с умелото ръководство на здравната рецесия, имунизационния проект. Вторият с упованията за незабавна икономическа поддръжка на бизнеса и семействата.

Третият приоритет е обвързван с упованието на хората да има устойчиво парламентарно болшинство, което да реализира правосъдна промяна и демократичните промени, които се чакат, в това число обезпечаване на почтен избирателен развой.

Четвърто място е за образуването на постоянен кабинет, който да застане зад елементарните жители и българския бизнес и  в  изискванията на рецесия да върне доверието в институциите. 60% от хората заявяват упованието за основаване на провителство и в тази връзка от нашата група приветстваме Вашата декларация за устойчиво провителство, отговори Мая Манолова.

Трябва да  е ясно, че няма да подкрепим държавно управление, излъчено от Борисов и ГЕРБ, тъй като народа с вота си даде сигнал, че желае смяна. На второ място, ние бихме подкрепили държавни управления на партиите на митинга - " ИТН " и Демократична България, уточни Манолова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР