Може да качите около половин килограм за година, ако прекалявате

...
Може да качите около половин килограм за година, ако прекалявате
Коментари Харесай

Ако пиеш над това количество сок, ще напълнееш!

Може да качите към половин кг за година, в случай че прекалявате с количеството плодов сок дневно, предизвестяват специалисти по здравословното хранене. Има количество от плодовите питиета, което не трябва да надвишавате.

Препоръчителната дневна норма плодов сок е 170 мл, а в случай че си позволите повече, постепенно и несъмнено ще напълняване. Още първата година ще забележите, че сте качили килограми, даже и да спазването здравословен режим на хранене.

Но в случай че вместо сок хапвате по един плод дневно, ще може по-лесно да отслабнете. До този извод се стигнало след проучване на 49 000 дами над 50-годишна възраст в продължение на 5 години.

Това значително може да изясни за какво междинният американец продължава да качва килограми. Повечето от тях не престават да пият плодов сок в огромни количества и с това по никакъв начин не си оказва помощ при намаляване, споделя ръководителят на проучването лекар Ауербах от медицинския център Вирджиния Мейсън в Сиатъл.

Плодовите сокове, въпреки и представяни като потребни, съдържат високо количество захар. В 170 мл естествен плодов сок се съдържат до 30 грама захар и до 120 калории.

Експертите прибавят и че същества неправилното разбиране, че парченцата плодове в соковете съдържат фибри. Това не е по този начин и даже в пулпата има огромна количество плодови захари.

Преди да пиете плодов сок, е целесъобразно да хапнете артикул, богат на фибри. Причината е, че фибрите пречат на захарта да влезе бързо в кръвта и да промени метаболизма.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР