Може би ви се е случвало в един момент да

...
Може би ви се е случвало в един момент да
Коментари Харесай

Ако сме тайната жена в живота на любимия

Може би ви се е случвало в един миг да поемете по сложния път на дамата в сянка – втората в формалния лист на възлюбения. Ролята на любовницата от дълго време не е позорна, както в предишното, даже е постоянно срещана в наши дни, само че истината е, че най-после постоянно има засегнати...

Имаме ли право да желаем непознат мъж? Имаме ли право да развалим едно семейство?

Вероятно верният отговор е: " Не ", най-малко за множеството дами и изключително за тези, които са претърпели болката на изневярата. Но има и нещо друго... Напоследък доста двойки просто съжителстват, предали се на рутината, удобството и страха от самотата. Двойките, които живеят без обич и нямат кураж да се разделят и да търсят благополучие, са колосален брой, срещам такива всеки ден.

Какво се случва, в случай че обичаният мъж живее в такава връзка, даже брак? Длъжен ли е да живее, наведен под тежестта на обществения дълг с жена, която го приема за даденост? Забранено ли му е да избере обичана, която го обича, поддържа и му дава крила да гони фантазиите си, тъй като един път е избрал друга? А в случай че тази муза сте вие? Трудният избор би трябвало да извършите вие... Първо преценете дали сте движени напълно от обич и желанията ви са положителни...

След като сте анализирали претекстовете си, в случай че въпреки всичко сте сигурни, че това е вашият мъж, то съберете внимателно информация за връзките в брака му (връзката му) – в положителни връзки ли са, карат ли се, подценен ли е той, поради децата ли са дружно, има ли фамилиарност? Имал ли е и различен път загадка връзка? Отговорите на тези въпроси ще ви насочат, дали той се забавлява с вас или търси нова дълготрайна партньорка. Не преценявайте пред него отговорите и не реагирайте прочувствено, просто събирате информация.

Не бързайте със сериозните диалози, в случай че връзката ви е млада. На прочувствената обвързаност и възприятията им е нужно време, изключително при мъжете. Точно по тази причина връзките се застъпват и не е допустимо за ден да прекратим една и да стартираме нова. След време обаче, наложително попитайте непосредствено за желанията му, както и ясно изразете вашите усеща към него. Тайната е да разкриете сърцето си без намек за условия и упования, да не приказваме за ултиматуми. Той би трябвало да усети, че може да ви откаже, без да ви убие с отхвърли си. Ако в действителност получите отрицателен отговор, не се отчайвайте, всичко може да се промени с времето. Приемете всичко, което чуете с схващане, колкото и да ви е тежко.Продължете да се срещате, както преди.

Задължително определете за себе си период, в който ще изчакате решението му да се промени и да ви избере, не по- малко от година от началото на срещите ви и не прекомерно дълго. Ако той самичък ви признае възприятията си и изяви желание да приключи другата си връзка, попитайте по какъв начин вижда това във времето. С тези въпроси и самопризнания няма да уплашите мъжа, а ще покажете, че сте жена, която почита себе си и има ясни цели. Ако го уплашите... нужно ли е да си губите времето с подобен човек?

Докато пристигна уговореният период, живейте и се наслаждавайте на връзката с допустимо по- малко упования. Не се лишавайте от занимания, другари, излизания, спорт. Ако е загатнал, че може да мине, не стойте да чакате. Няма мъж, който да се е отказал от жена, тъй като не я е намерил у дома. Най- доста да се ускори ползата му. Не тръбете, че сте обвързана, а стойте отворена за благоприятни условия със свободни мъже. С появяването на мобилния телефон, отпадна чакането на телефона, само че прочувственото очакване на мобилния е не по- малко рисково. Чакането ви изпълва с обезсърчение, а всеки мъж бяга от обезверена жена.

Не се дръжте като жена му – не вдигайте кавги, не мрънкайте, не натяквайте и не изисквайте. Бъдете спонтанна, ведра и прелестна, само че не се преструвайте на супержена – покажете накърнимост, откажете среща или секс в случай че не сте в въодушевление, в случай че ви се плаче, поплачете пред него и потърсете разтуха, изкажете противоречие с негово мнение, в случай че по този начин мислите. И това няма да го прогони... Ще му покаже, че имате характерност. Искайте препоръки и помощ, когато са ви нужни, той ще ви ги даде с наслада. И постоянно го подкрепяйте за работа, занимание, нови инициативи.

Показвайте насладата си от срещите и бъдете изобретателна. Разбира се, съобразено с приходите му и с дискретността на срещите ви, само че го изненадвайте и предлагайте способи да прекарате време дружно. Така показвате, в това число и на себе си, че заслужавате внимание. Не се цупете от отвод. Ако ви прави дарове, приемайте ги с признателност. Вие подарявайте единствено дребни неща и не прекомерно постоянно.

Ако той по този начин и не взима решението, бъдете подготвена да се оттеглите без драми и ултиматуми, просто го помолете да почете решението ви да имате пълноценна връзка, въпреки и не с него. Оттеглянето е доста значимо – по този начин давате късмет на мъжа да осъзнае какво е имал. Ако това е вашият човек, въпреки и след месец – два, ще ви потърси с готово решение, стига да сте устояли на изкушението да се виждате и чувате... Ако не ви потърси, явно не е имал желание да се обвързва с вас и към вас идва нова обич, просто разчистете пътя за нея...
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР