Може би някои от вас ще сметнат, че тази статия

...
Може би някои от вас ще сметнат, че тази статия
Коментари Харесай

Свръхсъзнанието – неограниченият източник на изобилие, щастие и благополучие

 i Може би някои от вас ще сметнат, че тази публикация попада строго в категорията езотерика, обаче, не бързайте с изводите, тъй като всяка идея има право на живот. Става дума за свръхсъзнанието, или за т. н.  Висш разсъдък, който е обвързван с всяко създание в нашата необятна  Вселена.

Всичко, което съществува е артикул на съзнанието. Свръхсъзнанието също по този начин съдържа безчет благоприятни условия за всичко, което може да бъде проектирано благодарение на разсъдъка.

 Какво е свръхсъзнание?

Преди доста години Eмерсон написа:

„ Съществува един разсъдък, общ за всеки обособен човек. И всеки човек е по отношение на този разсъдъка и с всеки различен човек. И този, който един път е признал силата на разсъдъка, получава по-голяма независимост, в сравнение с всеки различен.

Това, което в миналото е мислил Платон, той може да мисли, това, което е чувствал светецът, той може да почувства, това което в миналото се е случило с някой човек, той може да разбере. Този, които е получил достъп до този Висш разсъдък, е участник „ във всичко, което е, или може да се направи, е извънреден и пълновръстен представител. „

Някои хора го назовават Бог, Универсален разсъдък, Висш разсъдък, Висш източник, Висш разсъдък, Вътрешен разсъдък, Универсален разсъдък и по този начин нататък. В някои религиозни организации това е известно като Алфа и Омега, Началото и Краят. Всичко във всичко. Аз Съм. Научната общественост го назовава „ Единно Поле “ или „ безпределно поле от благоприятни условия. “

И изобщо не е от голяма важност, по какъв начин ще го наричате. Онова, което е в действителност значимо: то е единствената и изключителна мощ, която признават както учените, по този начин и духовните хора, като подстрекател на всички творения във Вселената.

Свръхсъзнанието или суперсъзнанието има силата да основава всеки вероятен резултат. То няма граници и ограничавания в своите качества с цел да основава своите творения, без значение какъв брой са огромни.

Независимо от обстоятелството, че е невероятно да се опише тъкмо нещо безпределно и нямащо граници, някои хора разказват суперсъзнанието по този начин:

То е във всички неща в минало, настояще и бъдеще.

То е всезнаещо и вездесъщо.

То обгръща всичко, което може да се видите, и всичко, което никой не е виждал.

Всичко, което към този момент има физическа форма или единствено се възнамерява в мозъка, се намира в свръхсъзнанието.

От прочувствена позиция свръхсъзнанието съдържа в себе си всички чувства и страсти, като обич, наслада, мир, самообладание, доброта, състрадание, честност, благост и самоконтрол, както и боязън, горест, комплициране, яд, лакомия и по този начин нататък. Това е всичко, което избирате в живота си посредством самостоятелното си схващане.

Като се има поради, че свръхсъзнанието включва всички неща във Вселената, то включва също всяко самостоятелно схващане. Вие, като всяко друго човешко създание, съществувате като настрана схващане, само че сте неразделна част от цялото суперсъзнание, с право на свободна воля да изберете това, което желаете от „ безкрайното поле от благоприятни условия. “

Правото на независимост на волята, това отличава Вашето самостоятелното схващане от свръхсъзнанието. Способността Ви да избирате сами своите мисли, вярвания, усеща и дейности, ви дават неповторима мощ за образуването на личния си живот. Как се прави този избор? Чрез вашето самостоятелно схващане.

По-конкретно – вие вършиме своя избор посредством съзнанието, вашето подсъзнание работи под управлението на съзнанието, като по-нататък открива връзка със свръхсъзнанието, което от своя страна ви дава цялата безкрайна мощ на сътворението.

esotericblog

Силата на подсъзнанието! Който реализира тази истина, ще завладее съкровищата на целия свят!

 

Всички са чували за подсъзнанието. Онова тайнствено и невидимо Нещо, което без да осъзнаваме, ни управлява безшумно, само че с желязна ръка. Подсъзнанието е доста мощен инструмент. Но в това време,…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР