Мога само да поздравя Бойко Рашков за позицията и начина

...
Мога само да поздравя Бойко Рашков за позицията и начина
Коментари Харесай

Илиян Василев: Поздравления за Бойко Рашков

Мога единствено да поздравя Бойко Рашков за позицията и метода по който се държи. Опитите за дискредитирацията му с минали грехове са класика от жанра. Но те нямат никакво значение, когато той прави своята работа. Колкото по-надълбоко се бърка, толкоз повече съпротивата ще става по-яростна.
Няма по какъв начин в случай че се бръкне в ДАНС и ДАР да не реагират с показни закононарушения, с цел да показват неспособността на новите да овладеят престъпността.

Действително министърът няма полза от това да споделя кой публицист да се уволнява или не, тъй като не е негова работа. Но той има правото да избира къде да се явява. И освен той, само че и неговите сътрудници от държавното управление.

Разберете, тези мисирки и медии са уязвими единствено и само в случай че в утринните блокове няма министри от служебното държавно управление или представители на партиите на митинга. Примерно единствено Йордан Цонев приказва сутринта по ББР.

Тезата, че феновете няма да видят другата позиция е единствено на половина вярна. По-вероятно е феновете да потърсят други източници на информация и да мигрират като интерес от Българска национална телевизия, Нова ТВ и БТВ. Загубят ли фенове, губят и реклама и тогава щат не щат Хикимяновци отпътуват.

Илиян Василев, Facebook
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР