Моден експерт разкри тайното послание на розовите тоалети, които кралицата

...
Моден експерт разкри тайното послание на розовите тоалети, които кралицата
Коментари Харесай

Тайното послание в тоалетите на Кейт и Елизабет II

Моден специалист разкри тайното обръщение на розовите тоалети, които кралицата на Англия Елизабет II и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън избраха за последните си обществени прояви, написа Daily Mail.

На 13 юни Нейно Величество се срещна с американския президент Джо Байдън и брачната половинка му Джил в замъка Уиндзор. За случая кралицата бе избрала светлорозова рокля с флорален принт и шапка в същия цвят. Визията си бе приключила с бели ръкавици и обувки на невисок ток.

Два дни по-рано брачната половинка на принц Уилям посети учебното заведение в Корнуол в компанията на първата дама на Съединени американски щати, където разговаряха с учители, възпитаници и техните родители. Мидълтън се появи в рокля с миди дължина в цвят фуксия на обичаната си марка Alexander McQueen с коланче на талията за 1125 английски паунда.

На настоящия розов цвят бяха заложили и брачната половинка на английския министър председател Борис Джонсън Кери, която заложи на рокля на Roksanda и брачната половинка на американския президент Джил Байдън, която приключи визията си с розово сако от туид.

Британският публицист и съветник по цветовете Джулс Стандиш разяснява, че розовото символизира добротата и състраданието. По думите й, четирите известни дами са избрали за събитията въпросния цвят, с цел да покажат на обществеността " желанието си да продължат напред " след сложната година.

" Жените, които ни въодушевяват, ни демонстрираха по какъв начин могат да накарат най-горещия цвят на сезона да работи в тяхна изгода. В същото време всеки от тях изрази посланието си към обществеността: яркорозовото изобразява убеденост, жизненост и жадност за развлечение, а пастелният колорит въплъщава безкористния човек, който не обича да бъде в центъра на вниманието ", разясни специалистът, написа jenata.blitz.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР