Моделът и инфлуенсърка Александра Богданска отново се оказа приклещена от

...
Моделът и инфлуенсърка Александра Богданска отново се оказа приклещена от
Коментари Харесай

Пак закопчаха Александра Богданска

Моделът и инфлуенсърка Александра Богданска още веднъж се оказа приклещена от чиновниците на градска подвижност, които за следващ път сложиха скоба на автомобила ѝ. Богданска подозира, че общинските чиновници я преследват, откакто за следващ път закопчаха колата ѝ в центъра на София, предава novini.bg.

" По традиция всякога, когато отида до офиса, идват тези благи момчета и ми поставят скоба ", споделя тя, като показа неволите си с почитателите в стори в Instagram и сподели хората, закопчали аленото ѝ спортно возило.

`Пак

" Защо го вършиме всякога това. Ей, по този начин да си лафим ", попита Богданска чиновниците на столичната градска подвижност, а те ѝ дадоха отговор, че до момента не са я срещали и че в предишното други мъже са сложили скоба на автомобила ѝ.

" Докато не се изредите всички, няма да се успокоите ", установи тя.

" За 30 секунди тъкмо и видях по какъв начин ми слагат скоба. Не е заслужено към мен ", оплака се Богданска.

Феновете към този момент не могат да изброят какъв брой пъти хубавицата е била глобена за погрешно паркиране. Вече няколко пъти Богданска се изяснява в мрежите за поставените скоби. През май колата на инфлуенсърката беше закопчана директно след завръщането ѝ от отмора в Гърция, а този месец поради комплициран регистрационен номер, при изпращането на известие за платено паркиране.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР