Моделът и инфлуенсър Мартина Симова, изкусителната Шермин Метушева, пожарникарката Габи

...
Моделът и инфлуенсър Мартина Симова, изкусителната Шермин Метушева, пожарникарката Габи
Коментари Харесай

Милена от „Ергенът“: Истина е! Три пъти бях на прага на смъртта

Моделът и инфлуенсър Мартина Симова, изкусителната Шермин Метушева, пожарникарката Габи Найденова и психологът Ивелина Георгиева отпаднаха от конкуренцията за сърцето на Алек Младенов, откакто не получиха цвете от новия „ ерген “ на България по време на двете Церемонии на Розата, състояли се тази седмица в най-романтичното риалити в родния ефир.
Напред в конкуренцията не престават 21 очарователни дами. Зрителите станаха очевидци и на първата самостоятелна среща в третия сезон на „ Ергенът “. Алек води избраницата си – Екатерина, на вълнуваща разходка из най-красивите кътчета на Родос, а усамотението им продължи извънредно дълго – цели 48 часа. „ Ергенът “ съумя да „ съкрати дистанцията “ и с още една от претендентките за неговото сърце – Маги, с която споделиха извънредно сетивен миг в градината на имението. Силно усещане на Алек направи и борбената Милена, която откри сили да му се разкрие душевно и да му показа, че три пъти била на прага на съмртта поради съществено хранително разстройство. Заради издевателството на съучениците си, тя развила анорексия, а лекарите непосредствено споделила на майка й, че не знаят дали ще живее. Думите били изречени от момичето, което през днешния ден е загърбило тази сложна част от живота си, оповестява Hotnews.bg.
Зрителите научиха и огромната загадка, която пазят две от участничките – Габриела и Памела, а точно, че са сестри. Те обаче не считат да разкриват истината, най-малко към този момент. Имението на любовта пък бе разтърсено от величествен скандал, откакто Християна намерено упрекна Силви във „ вещерство “. Юристката бе отлъчена от вечерния коктейл, а това стана мотив по време на Церемонията на Розата тя намерено да разкрие на Алек, че съвсем всички в къщата са се настроили против нея.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР