Мобилното приложение на оператора крие намаления на смарт телефони и

...
Мобилното приложение на оператора крие намаления на смарт телефони и
Коментари Харесай

„Петък с Yettel” подгрява уикенда с отстъпки за разнообразни устройства

Мобилното приложение на оператора крие понижения на смарт телефони и джаджи, дружно с оферти от „ Шарлопов “, PRAKTIS и Booking
В последния работен ден от седмицата петъчната игра на Yettel подгрява уикенда със страхотни изненади за потребителите на мобилното приложение. Единственото изискване е участниците да открият специфичния банер на началния екран на приложението Yettel и да изтрият виртуалната скреч карта, която ще им разкрие какво печелят. Сред изненадите на „ Петък с Yettel ” потребителите ще открият отстъпки за смарт телефони и смарт джаджи, преносим компютър, спомагателни МБ интернет и даже пречиствател за въздух. В листата от награди има и великодушни партньорски предложения с отстъпки от booking.com, PRAKTIS и верига хотели „ Шарлопов “.

Този „ Петък с Yettel ” идва с 25% отстъпка за новата, която е със заден похлупак от 100% рециклирана пластмаса – всичко това в помощ на планетата и с 3 години гаранция и 3 актуализации на Оценка за съвместимост. Скреч картата крие и понижение от 20% за елегантния HUAWEI Nova 10 128GB и 15% за про версията.
-->
Задължително шанса си би трябвало да опитат и всички фенове на смарт джаджите, тъй като могат да сграбчен 50 лева отстъпка за HUAWEI WATCH GT 2 Pro. Брилянтният AMOLED екран на смарт часовника е с извънредно бърза скорост на реакция при допиране и подсигурява ужасно образно прекарване. Той е превъзходен асистент в поддържането на интензивно ежедневие: има над 100 подготвителни режима, включващи 17 професионални и 85 персонализирани, дава подробна информация за сърдечен темп, междинна скорост, оптимален надолнище, елементи за ски и сноуборд писти, както и гласови предизвестия, в случай че някой от индикаторите е отвън норма.

Сред вероятните предложения е и -100 лева отстъпка от цената за финия, само че мощен преносим компютър ACER Extensa 15 EX215-52. Новият му дизайн е по-тънък и по-лек от всеки път, а 15.6-инчовият HD IPS екран има по-тънки рамки и и ComfyView™ технология, която понижава отблясъците. Идва с 10-о потомство на Intel® Core™ процесор, вградената графична карта Intel® UHD и DDR4 RAM памет за безпроблемен мултитаскинг, подсигурен от конфигуриран Windows и 2-годишен безвъзмезден лиценз за OfficeSuite.

Скреч картата на „ Петък с Yettel ” e зарадена и с 15% понижение за разнородни смарт аксесоари, както и за известните пречистватели на въздух Xiaomi Mi Air Purifier Pro и Xiaomi Mi Air Purifier 3C EU. За запалянковците за материали за дома се крият 15% отстъпка в строителните хипермаркети PRAKTIS. Участниците могат да получат и 11% отстъпка за нощувка в хотелите от веригата „ Шарлопов груп “ или да употребяват 4% кешбек при резервация през booking.com.

Потребителите могат да вземат участие един път в границите на петъчния ден и имат опцията да подарят премията си на обичан човек, който също употребява приложението Yettel. А с цел да не пропущат всеки петък с изненади, могат да се абонират за седмично увещание в деня на играта през радио бутон в играта или през банер в секция Актуално в приложението Yettel.

Повече за  информация за играта и нейните условия можете да откриете.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР