Мнозина смятат, че само мъжете си намират любовници и изневеряват

...
Мнозина смятат, че само мъжете си намират любовници и изневеряват
Коментари Харесай

Тя просто иска да правим секс и след това да се върне при съпруга си: Глупак ли съм, ако търпя това?

Мнозина считат, че единствено мъжете си намират любовници и изневеряват на половинките, само че не влагат усеща в секса. Е, време е да отбележим, че има и такива дами - такива, които са решили да запазят брака си и да си обезпечават буен секс от някой готин ухажор. И днешната ни история е образец за това:

" Аз съм 29-годишен, самостоятелен, мъж, а тя е на 45 години и е щастливо омъжена. Запознахме се преди години, когато ми беше началник, а аз занапред започвах да строя кариера като готвач. Тогава тя беше сгодена за богат мъж, караше лъскава кола и си правеше бизнес срещи в ресторанта. 

Харесах я още от първия ми работен ден, тъй като е доста красива, добре поддържана жена с прелестно тяло. И по този начин една вечер се наложи да остана до късно на работа и бяхме останали единствено двамата в ресторанта. От дума на дума стана ясно, че и тя ме харесва и правихме секс...

 жена

От тази нощ до ден сегашен се виждаме понякога, само с цел да я задоволя - задача, с която 60-годишният ѝ богат мъж не може да се оправи. След време аз напуснах работа и отидох в различен ресторант. Първоначално спряхме да поддържаме контакт и за месеците, в които не се бяхме виждали, се беше омъжила.

Една вечер обаче се засякохме в един бар и искрата посред ни още веднъж се възпламени. Зарадвах се да я видя, поговорихме си и тя ми показа, че със брачна половинка ѝ имат проблеми. В същата нощ не се случи нищо друго, само че на идващия ден тя ме потърси и ме помоли да пристигна у дома. 

И по този начин аферата ни беше възобновена и до през днешния ден продължаваме да вършим страховит секс, само че сега, в който тя се почувства задоволена, просто става и си потегля. Отива при брачна половинка си, който не може да ѝ даде тази пристрастеност, която ѝ давам аз, само че остава с него, тъй като той ѝ дава финансова сигурност.

 мъж

Мразя, когато тя си потегля... Не мога да ѝ устоя. Глупак ли съм, че отвръщам на всяко нейно предпочитание, а по-късно тя просто изчезва? ", М.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР