Мнозина са опитвали, но малко са професионалните спортисти, успявали да

...
Мнозина са опитвали, но малко са професионалните спортисти, успявали да
Коментари Харесай

Популярни спортисти, превърнали се в актьори

Мнозина са опитвали, само че малко са професионалните спортисти, успявали да се похвалят с сполучлива кариера на артисти.

Киното постоянно е привличало известни персони отвън гилдията. Изключение не вършат и спортистите. Много от тях, изключително най-известните, са оставали изкушени от шанса да се снимат в някой различен филм. Някои от тях са го правили сполучливо, други – не чак толкоз.

Ще ви представим няколко сполучливи образеца за спортисти, които са съумели да пробият и в киното.

Ронда Раузи

Ронда Раузи е една от най-големите ММА звезди на планетата, въпреки и напоследък кариерата ѝ да не върви добре.

Красивата русокоска към този момент имаше епизодична роля в блокбъстъра “Бързи и гневни ”, а също така се снима и в сполучливия сериал Blindspot. Тя ще има роля и във кино лентата Mile 22 с Марк Уолбърг, който следва да се снима.

Шакийл О’Нийл

 

Големият Шак е един от най-известните баскетболисти в света. Той обаче има функции и в киното. Два от най-известните филми с негово присъединяване са “Казаам ” и “Стомана ”. Снимал се  е още в ленти като “Страшен филм 4 ” и “Автомивка ”. Озвучавал е и воин в “Смърфовете 2 ”.

Майкъл Джордан

 

Още един популярен баскетболист в листата. Даже най-великият. Преди години Майкъл Джордан изигра себе си в супер сполучливия “Космически забивки ”, където си партнира най-много с… анимационни герои. Както и с няколко други огромни имена от НБА!

Вини Джоунс

 

Може би най-успешно осъществилиятт се артист измежду футболистите. И противоположното. Уелската легенда Вини Джоунс се насочи напълно към киното след края на своята кариера. Снимал се е в не малко филми, само че незабавно можем да посочим някои като “Две димящи цеви ”, “Гепи ”, “Гаднярът ” и доста други.

Карл Уедърс

 

Познат най-добре като Аполо Крийд от поредицата за Роки. Карл Уедърс играе професионално американски футбол за Оукланд Райдърс и Бритиш Колъмбия Лайънс през 70-те години. Далеч по-популярен обаче става като първенеца по бокс Аполо Крийд в партньорство със Силвестър Сталоун.

Фред Уилямсън

 

Още един някогашен играч по американски футбол, който в следствие се ориентира към актьорството. Фред Уилямсън е прочут най-много със своите екшън функции, където най-често играе твърд вид, който умее да борави чудесно с оръжия. И да раздава правораздаване с голи ръце.

Арнолд Шварценегер

 

Ако приемате културизма за професионален спорт, то няма по какъв начин да не включим в листата и великия Арнолд Шварценегер. Многократен Мистър Олимпия, до през днешния ден Арни е считан за най-влиятелния и популярен бодибилдър в историята. А по отношение на функциите му в киното, има ли смисъл да споделяме освен това от заглавия като Терминатор, Хищникът, Зов за завръщане, Командо и така нататък?

Дуейн Джонсън-Скалата

 

Изглеждаше неизбежно един от най-известните и обичани кечисти в света да се насочи към киното. На огромен екран Скалата дебютира като Краля Скорпион в Мумията, а в този момент той е измежду най-високоплатените артисти на Земята. Джонсън е непрекъснато издирван за нови и нови задължения, като той се снима в няколко високоплатени продукции годишно.

Чък Норис

 

Ако сте гледали филми на Чък Норис, евентуално знаете, че в тях той се саморазправя с враговете си, показвайки отлични благоприятни условия в ръкопашния пердах. Истината е, че това надалеч не е пресилено. Преди да влезе в киното, Норис е бил професионален играч по карате. Той е същински занаятчия на този спорт, като по-добре да не го ядосвате, в случай че го видите онлайн.

Хълк Хоган

 

Още един популярен кечист, който не съумя да издържи на изкушението, наречено кино. Големият Хълк направи не неприятна кариера на артист, като даже в България бе прочут сериалът “Гръм в Рая “. Снимал се е и в още няколко нискобюджетни екшъна.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР