Многото свободно време понякога ражда луди идеи, а съчетано с

...
Многото свободно време понякога ражда луди идеи, а съчетано с
Коментари Харесай

Audi или BMW G-Klasse?

Многото свободно време от време на време ражда луди хрумвания, а съчетано с уменията във Photoshop и интереса към коли, това може да докара до някои странни на пръв взор творения. Най-вероятно подобен е казусът и при консуматор в обществената мрежа Instagram с име StrukovArt28, който демонстрира какво ще се случи в случай че някоя от другите немски компании се заеме с изработката на G-Klasse. Ръбатият офроудър е на пазара към този момент повече от 40 години, като радикални промени в дизайна не се следят, а формите му могат да бъдат разпознати в целия свят.

В фотосите, дело на StrukovArt28, може да се види по какъв начин би изглеждал Mercedes-ът, в случай че с неговото произвеждане се бяха заели Audi или BMW. На първата фотография, фаровете са взети непосредствено от BMW X5, а предната решетка е преправена, с цел да пасне сред тях, а на втората фотография можем да забележим фарове от Audi Q8 и още веднъж преправена решетка, последваща дизайнерския език на марката от Инголщад.

Почти сигурни сме, че оригиналът ще се хареса най-вече на всички, само че в случай че трябваше да изберете сред Audi и BMW G-Klasse, кое щеше да е вашият избор?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР