Много текстове от Наказателния кодекс не се прилагат, защото прокуратурата

...
Много текстове от Наказателния кодекс не се прилагат, защото прокуратурата
Коментари Харесай

Христо Иванов: С комисии не компенсираме дупката в правовия ред у нас

Много текстове от Наказателния кодекс не се ползват, тъй като прокуратурата работи като необут. С комисии не можем да компенсираме тази дупка в правовия ред на България. Наскоро гледах едно от шоутата на Борисов. Почти се просълзих, когато той сподели, че „ добре, че съдът останал независим”, след онази фраза - „ Ние ги хващаме, те ги пускат”. Помните ли тази основополагаща фраза и дългата битка на Борисов? Сега стигнахме до заключението, че е добре, че съдът е самостоятелен. Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България” Христо Иванов от парламентарната естрада, представен от Нова ТВ.

Той прикани всички доказателства за пазаруване на гласове да бъдат дадени на прокуратурата, а тя на собствен ред да ги съобщи на съда, с цел да може той да се занимава с „ тези неща, а Народното събрание – със своята работа”.

Да бъдат показани всички доказателства за сходни закононарушения пред прокуратурата и лицата, за които има доказателства, да бъдат упрекнати, приканиха и от ГЕРБ-СДС. Даниел Митов обаче добави, че не трябва да се лепят етикети и непрекъснато партията да бъде упреквана.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР