Много сериозни мерки за сигурност при погребуението на Алексей Петров

...
Много сериозни мерки за сигурност при погребуението на Алексей Петров
Коментари Харесай

Казармени мерки на погребението! Майката на Петров ридае /СНИМКИ/

Много съществени ограничения за сигурност при погребуението на Алексей Петров през днешния ден.

Погребението на убития на 16 август осигурителен необут и някогашен сътрудник на контраразузнаването Алексей Петров на така наречен частни гробища в Бояна стартира при драконовски ограничения за сигурност, видяха репортерите и папараците на Lupa.bg. Точно 40 минути преди началото ритуала по изпращането на родения като Асен Омеров от село Бабинци дойде майката на Трактора баба Диляна. Дъщерята на Петров носи нейното име. 
-->
Възрастната жена бе посрещната от други близки на семейството и неутешимо ридаеше в прегръдките им. Майката на Петров до последно не бе наясно с съответните каузи на сина си и предишното му в мафиотските среди. Там да го изпрати е и братът на Трактора Огнян Петров.

Прави усещане, че баткото на Алексей дойде със фамилията си с национална марка автомобил, за разлика от другите посетители - със скъпи лимузини с огледални номера. Огнян Петров е с племенниците на Алексей и с единствената им сестра Теменужка. 



" Защо се случи това с детето ми? Не знам за какво имат зъб на него, несъмнено му завиждат за акъла. От дребен си вървеше рационален и доста порядъчен. Каквото е споделил - мъжка дума е било, речено-сторено. Много ми е мъчително, че са се пробвали да му посегнат. Трудно е да си майка - цялостен живот тегло и терзания за децата. Мисля ги непрекъснато, и тях, и внуците ми. Живи ли са, здрави ли са, добре ли са... Нали за тях живеем ", с което дава да се разбере, че синът й Петров има повече от 1 дете. 

На поклонението пред затворения му ковчег дойдоха и съвсем всички чиновници на корпорацията му " Лев " с дъщерните й компании, в това число и довереницата му в банковите каузи Лозана Любенова. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР