Много отдавна твърдим, че това правителство и това мнозинство няма

...
Много отдавна твърдим, че това правителство и това мнозинство няма
Коментари Харесай

Атанасова за скандала в НС: Да си скъсат коалиционното споразумение

Много от дълго време твърдим, че това държавно управление и това болшинство няма ясни позиции по някои извънредно значими въпроси. Това се показва и през днешния ден. Това сподели ръководителят на ПГ ГЕРБ Десислава Атанасова по време на ексклузивен брифинг в Народното събрание.

" Преди няколко секунди чухте какъв брой идеологически разнообразни са партиите. Във време на рецесия и война се стигна до там, че болшинството не съумя да вземе едно общо решение, а се наложи опозицията да поддържа държавното управление, което да има ясна позиция да отбрани света с европейските и евроатлантическите ни сътрудници ", добави тя.

" Повече от шест часа водихме спор с текст от декларация, която предложихме преди 2 дни и през днешния ден обсъждахме. Шест часа спор за две думи - " наказания " и " Русия ". Не разбирам за какво още не са си скъсали съдружното съглашение ", сподели Атанасова.

" Допустимо ли е министър в държава-член на Европейски Съюз и НАТО да не посочва войната с същинското и име и партии да гласоподават срещу общата позиция на Европейски Съюз и НАТО, която към този момент е декларирана от външния министър Генчовска, която ще стане публична позиция на България, Европейски Съюз и НАТО. Надявам се това да бъде урок за премиера - на кого може да разчита в тежки за страната и Европа рецесии ", приключи ръководителят на ПГ ГЕРБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР