НЮ ЙОРК (AP) — Преди гостите да стигнат до Met

...
НЮ ЙОРК (AP) — Преди гостите да стигнат до Met
Коментари Харесай

Снимки от Met Gala: пред хотел Mark, килимът преди килима

НЮ ЙОРК (AP) — Преди гостите да стигнат до Met Gala, има червени килими преди килима — другояче прочут като церемониал на заминавания от другите хотели в Ню Йорк, които одобряват церемония посетители и техните екипи за подготовка преди огромната вечер на модата.

Хотел Марк е може би най-известният хазаин преди церемония. Разположен на няколко пресечки от Музея на изкуствата Метрополитън, хотелът разполага със лична зона за пресата и съпътстваща полуда на почитателите. Феновете препълват тротоара от другата страна на улицата, протягайки се над барикадите, с цел да зърнат присъстващите, които се качват в чакащите спринтьорски микробуси.

Някои присъстващи прегръщат изхода на хотела като дебют на външния си вид; други избират да се предпазят от зяпачи, запазвайки огромното си разобличаване за стълбите на Met.

La La Anthony, хазаин на предаването онлайн на Vogue, беше първият, който напусна марката в понеделник, облечен в Alexander McQueen с сходни на венчелистчета червени елементи във връзка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР