Много от високотехнологичните продукти, които ни се предлагат, са създадени

...
Много от високотехнологичните продукти, които ни се предлагат, са създадени
Коментари Харесай

Домовете на бъдещето се познават по чистотата

Много от високотехнологичните артикули, които ни се оферират, са основани за да провокират у нас предпочитание да ги притежаваме, без да имаме действителна потребност от тях. Можем да изброим десетки джаджи, които с изключение на имидж не внасят добавена стойност в всекидневието ни. Високите технологии, както и новаторските артикули, са нещо отлично и изрично са част от еволюцията на човечеството, само че единствено когато са основани с практична цел, схващане и с грижа към прочувствения ни и физически комфорт. А удобното бъдеще изисква предвидливост и деловитост.

В това се убеждаваме, когато опре до закупуването на нова прахосмукачка. Изборът не е елементарен, само че когато денонощието не е задоволително да осъществим работните си задължения, да вземем детето от урока по пиано, да разходим кучето, че и да сготвим, тогава започваме да ценим всяка свободна минута и започваме да си задаваме въпроса желаеме ли да прекараме уикенда с обичайна прахосмукачка в ръка, мъчейки се в неуместни пози и опити да достигнем прахоляка под дивана. Да, тъкмо там, в дъното, докъдето стигане няма.
 Домовете на бъдещето се познават по чистотата

Чистенето на дома нерядко се оказва препъникамък за душевния ни мир, фамилна естетика и пълноценния ни обществен живот. Почивните дни минават в събиране на кучешка четина от пода, която като че ли няма край, в бърсане и триене на ламината, само че макар напъните ни, постоянно пропущаме ъглите и все остава нечистотия, която не сме забелязали. Тогава отговорът е явен. Нужна ни е прахосмукачка-робот, която чисти сама, работи без потребност от надзор, разполага с алтернатива за конфигурация тутакси, в който да започва чистенето, презарежда се без наша интервенция, може да маневрира даже на труднодостъпните места и почиства подовете до искра.

Компанията е пионер и водач в производството на роботизирани прахосмукачки за домашна приложимост. С повече от 30-годишен опит и разработки, с повече от 30 милиона продадени робота в света, името iRobot се е трансформирало в синоним на високо качество, нововъведения и високи технологии за дома, които трансформират освен всекидневието, само че и задават високите стандарти в сектора.

Един от водещите модели на iRobot е прахосмукачката-робот Roomba 976. Това е подсъзнателен и новаторски модел, който разполага с всичко належащо, с цел да трансформира чистенето в детска игра и развлечение, без това да рефлектира на качеството и безупречната ежедневна хигиена на подовете. Roomba 976 има навигация с образна локализация. Роботът има камера, с помощта на която вижда и картографира помещението, което би трябвало да почисти. Това му разрешава да се движи проведено, без да губи ненужно време в безредни придвижвания по пода.
 Домовете на бъдещето се познават по чистотата

Roomba 976 разполага с два гумени екстрактора - валяци, които се въртят един против различен и почистват всички видове подови настилки. Единствено моделите Roomba на iRobot имат два валяка за работа. Roomba 976 може да си кооперира с робота-моп Braava jet m6. Благодарение на революционната функционалност Imprint™ откакто Roomba завърши прахосмученето, изпраща сигнал към Braava, която тогава стартира да забърсва пода.

Комфортното бъдеще е в практичния избор и в модерните технологии, които служат на хората. Иновациите са пред прага на домовете ни, а домовете на бъдещето ги канят в всекидневието си за непорочност без старания, без губене на време и ненужно напрежение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР