Много натежаха емоциите в последните дни цялата тази история около

...
Много натежаха емоциите в последните дни цялата тази история около
Коментари Харесай

Явор Божанков: Напускането на ИТН прилича на развода между Джони Деп и Амбър Хърд


Много натежаха страстите в последните дни цялата тази история към напускането на „ ИТН “, то наподобява повече на развода сред Джони Деп и Амбър Хърд, в сравнение с съществено политическо държание и то в интервал, в който имаме война, инфлация, ценова рецесия. това разяснява в предаването „ Тази заран “ депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков. Той уточни, че в Българска социалистическа партия не са обсъждани имената на нови министри, на мястото на министрите от квотата на Има Такъв Народ в кабинета.

Трябва да отговорим на два въпроса - по какъв начин стигнахме до тази обстановка и какво ще вършим оттук нататък, означи той.

„ Ако Слави Трифонов желае да почисти далаверите на ГЕРБ от районно министерство, той е свободен да го направи, само че ние не можем да му даваме препоръки. Можем обаче да дадем образец по какъв начин се прави. Ние даваме образец какво се прави в едно министерство, когато разобличиш далаверите на някогашните ръководещи “, изясни Явор Божанков.

Като образец той уточни разкритите злоупотреби с пари за язовири и за ревюто в Дубай. Всичко беше разобличено, материалите са изпратени на прокуратурата, означи той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР