Ясна е програмата на основната сцена на HILLS OF ROCK

...
Ясна е програмата на основната сцена на HILLS OF ROCK
Коментари Харесай

Шведските супергерои Amon Amarth са третият хедлайнер на HILLS OF ROCK 2024

Ясна е програмата на главната сцена на HILLS OF ROCK 2024 . Към хедлайнерите КoЯn на 25 юли и Bring Me The Horizon на 26 юли , се причислява и последната съществена група. На 27 юли ще пеят шведските супергерои – викингите от Amon Amarth .

Основани в Швеция през 90-те , за три десетилетия Amon Amarth изковават изключителна дискография от гръмотевични, метъл химни, богати на вълшебен облици от историята, фолклора и културата на викингите. Групата е измежду най-обичаните метъл изпълнителни в целия свят , в това число и от почитателите у нас. Amon Amarth имат дванадесет албума и хиляди концерти зад тила си, оглавявали са едни от най-мащабните музикални фестивали по света и имат голям брой фенове.

Combichrist се ще се качват на сцената преди PAIN и с тяхното включване е ясна програмата за Ден 3 на главната сцена за тазгодишното издание на фестивала. Норвежко-американската машина Combichrist е забила надълбоко корени в хардкора и техно метъла, носи щипка EDM и разпознаваемите изпепеляващи гневни вокали на своя създател и фронтмен Andy LaPlegua .

Американската тайфа Frail Body са откриващата група на втория фестивален ден . Точно преди Ghøstkid, триото от Илинойс се качва на сцената на HILLS OF ROCK 2024 като безспорни водачи на актуалния screamo род .

Фестивалът ще се организира на 25 , 26 и 27 юли на Гребния канал в Пловдив .

Организира се от „ Фест Тийм “ ООД, част е от програмата „ Наследство 2023 “ на Фондация „ Пловдив 2019 “ и се реализира с поддръжката на Община Пловдив .

Повече информация можете да намерите

ИПИ: Инфлацията падна по междинната за Европейски Съюз, само че еврото се отсрочва

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР