Много жени се страхуват от числото 30, но прехвърлят ли

...
Много жени се страхуват от числото 30, но прехвърлят ли
Коментари Харесай

Защо жените над 30 са по-щастливи?

Много дами се опасяват от цифрата 30, само че трансферират ли го, осъзнават, че животът никога не свършва с него, а даже в противен случай. Редица изследвания потвърждават, че дамите над 30 се усещат по-щастливи и уверени от всеки път.

Никога не знаем какво ни чака в новото десетилетие от нашия живот , само че истината е, че би трябвало постоянно да го одобряваме с положителна настройка и хъс за битка.

Като по-млади всички си показват, че живота на хората над 30 е безконечен стрес, работа и никакви удоволствия, само че истината е, че девойките над 30 са по-щастливи от всеки път и през днешния ден ще ви потвърдим, че е по този начин!

Забравили са фразата “Съжалявам ”

Не, те не са ужасни хора, които не поемат отговорност. Жените над 30 просто към този момент не се извиняват за всяко малко нещо , отсяващ значимите неща и не се усещат длъжни да се оправдават за постъпките си.

Приела са странната си страна

Понякога всички се усещаме като че ли сме от друга планета и не на място. Но дамите над 30 одобряват, че всеки има своите странности и точно те ни вършат неповторими.

Нямат потребност от връзка, с цел да се усещат добре

Да, ужасно е да имат сътрудник до себе си, само че търсенето не трябва да е непременно и по всевъзможен начин. Дамите над 30 го схващат доста добре и знаят, че не им би трябвало мъж, с цел да бъдат щастливи.

Мнението на другите не е толкоз значимо
 Ароматна като…пуканка! Запознай се с неустоимия нов мирис Idôle Eau de Parfum Nectar Edna предлага Ароматна като…пуканка! Запознай се с неустоимия нов мирис Idôle Eau de Parfum Nectar
Всички сме се интересували от непознатото мнение и сме се оставяли да ни въздейства. 30-годишните дами не се стремят да се харесат на никого , не желаят безусловно да са център на внимание и знаят, че личното им мнение е най-важно.

Знаят по какъв начин да се забавляват

Животът може да стане прекомерно сериозен за доста малко време. Ето за какво всички дами над 30 знаят, че би трябвало да ценят дребните моменти на благополучие. Те знаят, че смехът е наложителен, а радостните мотиви би трябвало да се означават.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР