Много интеренсна изповед на първия Ерген Виктор Стоянов, свързана с

...
Много интеренсна изповед на първия Ерген Виктор Стоянов, свързана с
Коментари Харесай

Шокиращо! Бащата на Ергенът се отказва от него

Много интеренсна изповед на първия Ерген Виктор Стоянов, обвързвана с персоналния му живот.

Бащата на Виктор Стоянов се отказал от него поради едно въодушевление, разкри самият Виктор в скорошното си посещение в " На кафе ", написа Шоу Блиц.
-->
Въпросът на Гала бе коя е била първата му обич, а отговора на Виктор нямаше по какъв начин да не провокира вълна от мнения в обществените мрежи, където по този начин или другояче наблюдават всяка негова крачка, откогато е влезнал в ролята на мачото, който си търси жена в ефир.

Това било момиче на име Гери, с което били дружно от втори до пети клас.

" Аз бях много сериозен, само че нашата връзка се изчерпваше да се държим за ръце и да споделяме на хората, че сме гаджета. Бяхме съществени, не си изневерявахме. Тогава се научих по какъв начин да се отнасям с дамите, по какъв начин да им правя подарък дарове ".

Истинската обич другояче пристигнала в лицето на дъщерята на треньора му по гребане. Двамата се срещнали се по време на лагер на националния тим в Босфорл. Тя била там с татко си. Запознанството станало случайно и даже малко неудобно. Виктор по това време бил на 15 години, а сантименталната история траяла едвам три дни, след което възлюбената му се върнаха назад в Русе, а връзката им траяла в скайп.

" Аз я виждах безусловно за един уикенд в месеца. Баща ми се отхвърли от мен. Постоянно ми споделяше: Ти нормален ли си, какъв брой дами има в София, по какъв начин я откри тази от Русе. Впоследствие се срещнаха и доста я хареса. Момичето беше необикновено, доста непретенциозно и положително възпитано. Момиче на състезател и татко ми, като някогашен подобен, доста я хареса. "

В момента Виктор Стоянов пък написа книга.

" Момичета ме питаха: Как да си намеря мъж като теб и по какъв начин да бъда с благородник? Ами просто, с цел да бъдеш с благородник, би трябвало да се научиш да бъдеш дама. Да имаш чувство за това, чувство за жена, както е във кино лентата ", споделя Виктор и признава, че точно тези запитвания го предиздвикали да седне с неговия сътрудник Георги Пандуров и да стартират да пишат книга, обвързвана безусловно с на практика препоръки за държание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР