С контактьорски групи на мен ми е обидно да си

...
С контактьорски групи на мен ми е обидно да си
Коментари Харесай

Николай Марков: С дамите на Борисов няма да разговарям, лидер с лидер се среща

С контактьорски групи на мен ми е обидно да си приказвам, не знам на другите по какъв начин не им е обидно. Борисов е индивидът водач и него желая да изслушам. Назарян и Теменужка не са водачи, те могат на следващия ден да ми предложат с чистачката в ГЕРБ да се срещна.

Това съобщи пред БНР водачът на партия " Величие " Николай Марков за предстоящата покана от ГЕРБ-СДС за диалози за сформиране на държавно управление.

" Никой не е приказвал все още с нас. Вече споделих, че това криене зад женски, необятни гърбове е процедура в политиката. Аз разбирам среща на водач с водач. Ако Борисов реши, че има какво да си каже с водач, който има 100 000 души зад тила си, ще ме предложения ", аргументира се някогашният чиновник на НСО, в този момент водач на парламентарно показана партия.

Марков е безапелационен, че медиите са " копие мафиотска политическа власт " и прокарват " поръчкова социология ".

" Частни малките екрани изопачават думи, изявленията, канят посетители, които безусловно повръщат против " Величие " с обидни квалификации. Само това се прави. Няма нито един политически диалог с нас ", изрази обидата си той в предаването на " 12+3 ".

А на изказванието, че влизането на " Величие " в Народно събрание е тайнственост, той отговори:

" Вярата в Бог е също тайнственост, само че това не трансформира нещата, че хората имат вяра в Бог. "

И даде обещание да заведе каузи против публицисти, афектиран, че са наричани фракция, кал, червеи, освен това обществено в ефир:

" Има граници. И ние можем доста неща, можем, само че не желаеме. Искаме някой да ни чуе. Не сме били сензация, бяхме скрити от социологията, която беше подправена. Ние сме единствената партия, която направи срещи в 50 града, в 3 страни и най-после да ни нарекат фейсбук партия или тик-ток партия. От всички първи, коя друга партия се появи пред народа? ", отбрани политическата си групировка Николай Марков.

Той попита, по какъв начин социолозите не видяха 100 000 души?

" Тези, които ни поддържаха, знаят кои сме ние. 100 000 гласа ни дадоха и беше направена изборна машинация с нашите гласове. Словесно оборвам резултатите, можем и по различен метод, тъй като имаме доказателствата. Искам да кажа, това което знам и мисля. Дори социолог в първи курс ще забележи 100 000 гласа. Трябва да се водим по публичното мнение, не може медиите да се борят с публичното мнение ", коментира водачът на " Величие ".

Той изясни, че в Народно събрание вижда 2 вектора. Източен - пази съветските ползи и западен - пази непознати ползи. 

" Българските ползи не ги виждаме и гражданския дневен ред от трибуната на Народно събрание. По места хората питата, за какво депутатите на Народно събрание се занимават с неща, които не касаят българските жители, за какво няма приоритетност в Народно събрание ", попита Марков.

И съобщи:

" Ние дойдохме с цел да въведем нов морал. Не отивам в Народно събрание и не съм тук, с цел да съм любопитен. Аз вземам решение нещата със здрав разсъдък и студен разум. Ние имаме минимален проблем с това дали ще се разпусне Народно събрание, ние знаем кои сме. Отговорността е на тези, които би трябвало да излъчат държавно управление и те би трябвало да намерят мостове, въжени линии и т. нат. "

Той предвижда, че ще има кабинет от ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ:

" Прекрасно излиза математиката за държавно управление. Това ще е формулата и го споделих преди 2 месеца. Имам информация, само че не желая да злоупотребявам. Приемете, че е мое мнение. Спекулира се с експертен кабинет. Има съдружен кабинет. Какво значи " некоалиция "? Всички медии повтаряхте " некоалиция ". Това е термин афектиран за здравия разсъдък. "

Николай Марков е безапелационен, че " с дами на Борисов няма какво да си кажем. Те са феерични, Искра Фидосова, дори едни имаха нарицателни. Там си има водач "!

И в случай че Бойко Борисов реши да се срещне с него, водачът на " Величие " ще го изслуша – какво ще е държавното управление, периоди.

" Човек би трябвало да взима осведомени решения. Това е виновното решение. Ангажиментите идват от водач към водач, тъй като отговорността – политическата, е на водача. Ако всички си съблюдаваме реда, ще се оправи бързо Българската страна ", предложи Николай Марков.

Той е уверен, че България би трябвало да спре военната помощ за Украйна.

" Ние имаме 8000 щика и 45 000 чантаджии. Не става въпрос за Украйна, а за България ", сподели Марков.

Според него " ГЕРБ не е евроатлантическа, Движение за права и свободи не е евроатлантическа партия:

" Не гледайте кой вее байряка! Кой осъществя стратегическите планове на Русия в България? Кой? Това са милиарди! И аз мога да подвигна евроатлантическия влаг. Червената линия е България да не бъде вкарана във война. Защото след война има единствено тишина, ковчези и забрадени хора. Тази линия не би трябвало да се прекрачва и това е замисълът на идващото държавно управление. Но когато се случи юли ще се сетите за моите думи.

" Сега желая да бъда чут аз! ", съобщи Марков и призна, че се изживява за духовен стожер на обществото.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР