Много хора знаят и обичат тази позната торта от детството

...
Много хора знаят и обичат тази позната торта от детството
Коментари Харесай

Новата рецепта за мързелив Наполеон за 20 минутки стана любима на хиляди жени, заради олекотеният вариант за приготвянето му (видео)

Много хора знаят и обичат тази позната торта от детството ни като „ Наполеон “. Закупеният десерт не постоянно е толкоз апетитен, колкото домашния. Но в случай че желаете да празнувате нещо в действителност скъпо и нямате безусловно никакво време, можете да си приготвите и то напълно бързо  „ Мързелив Наполеон “.

За да извършите този десерт, не е нужно да загрявате фурната. Вкусът на тортата ще се окаже хрупкав, а деликатният му крем ще се стопи в устата ви. Честно казано, това е най -вкусната версия на „ Наполеон “ , която в миналото съм опитвала. Подгответе го и вие!

 ленив наполеон

„ Мързел Наполеон “

 

СЪСТАВКИ

800 г бисквитки „ Уши “
1 л мляко
4 яйца
150 г масло
0,5 чаша захар
6 супени лъжици брашно
една щипка ванилова захар

 

ПОДГОТОВКА

Комбинирайте яйцата, захарта, брашното и ванилията
 ленив наполеон
Разбъркайте добре масата, излейте млякото в нея и я поставете на огъня.
 ленив наполеон
Загрейте сместа, като бъркате непрестанно, до момента в който се сгъсти изцяло. Когато сместа леко се охлади, прибавете маслото и разбъркайте всичко.

Можете да наредите тортата като хубаво потапяте бисквитите в сметана и ги редите върху паница. Не съжалявайте за този превъзходен крем: колкото по-щедро сте размазани бисквитките, толкоз по-вкусни ще бъдат те
 ленив наполеон

Методът за готвене може да се види в този видеоклип.

 наполеон

ЗАЖЕНАТА
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР