Много хора вярват във философията, че всеки човек кове сам

...
Много хора вярват във философията, че всеки човек кове сам
Коментари Харесай

Зодиите, на които никога не им върви

Много хора имат вяра във философията, че всеки човек кове самичък ориста си и че няма такова неразбираемо нещо като шанс, което да дефинира житейските ни стъпки. Но пък има персони, които считат, че са си каръци по рождение. Разбира се, всеки от нас е претърпял някаква форма на злощастие, само че на какво се дължи това? Дали на нашия неприятен избор, на неприятната ни карма или на жестоката орис?

Във всеки случай, без значение дали си го предизвикваме сами или животът ни се подиграва, някои зодиакални знаци, като Скорпион или даже Козирог, имат необикновен гений да притеглят неприятния шанс, написа Tialoto.bg.

Има 5 зодии, на които не им би трябвало да чакат назадничав Меркурий, с цел да се обърка всичко в живота им. Те постоянно страдат от проблеми с връзката, от пропуснати благоприятни условия и други Но пък и те несъмнено имат търпението да преминат през всичко това.

А ето и кои са тези зодии, които постоянно страдат от липса на шанс:

Дева

Девата няма шанс, когато става въпрос за управление на нещата. Сигурно това ви звучи като жестока подигравка на ориста, като се има поради, че Девите са фанатици на тематика надзор. Но е допустимо. Планирайки всичко до най-малкия подробност и страхувайки се от най-малката смяна, Девата заобикаля или по-скоро не вижда доста благоприятни условия за разцвет. Тя просто се концентрира върху дребните неща, вместо да огледа огромната картина и по този начин пропуща да се възползва от някои положителни обстановки, които биха предложили позитивна смяна в живота ѝ.

Скорпион

Удивително е по какъв начин един знак може да бъде толкоз трагичен и то толкоз постоянно! Животът на Скорпиона е безреден и комплициран, само че пък той може да го понесе. Именно сложните обстановки в житейския път на Скорпионите са причина те да си изградят толкоз мощен темперамент, да се научат да се владеят, да отстояват себе си. Те не са късметлии по природа, само че в никакъв случай не се отхвърлят или предават. Напротив, след всяка компликация по пътя си, те като че ли стават по-могъщи, по-мъдри и по-далновидни.

Козирог

Козирогът избира да разчита на упорития си труд и не има вяра толкоз в шанса или в ориста. Така че да, от време на време хората от този знак сами си основават положителните благоприятни условия, само че много рядко животът им предлага нещата безплатно – на тепсия. Всичко, което реализират е мъчно, с доста пречки и старания и с пот на челото! Хубавото е, че хората от този знак имат самообладание, разум и упоритост и се възползват и от най-минималните си шансове, само че пък те се появяват нормално на по-късен стадий в живота им.

Рак

На Рака му се привижда злото на всички места. Раците са черногледи и все им се коства, че претърпяват най-големите проблеми (дори това да не е така). Те преувеличават неприятните събития в живота си и по тази причина наподобяват по-нещастни, в сравнение с са в действителност. Ракът не обича да излиза от зоната си на комфорт, тъй като счита, че това ще му донесе отчаяние. Той не е податлив към промени и като цяло е огромен черноглед – за него чашата е на половина празна. Ето за какво той рядко се възползва от положителните си шансове.

Водолей

Хората от този знак безнадеждно търсят нови и положителни благоприятни условия през целия си живот. Тези обстановки ги подтикват най-вече, до степен, че те ги търсят. За разлика от доста други зодиакални знаци, те знаят по какъв начин да се оправят с измененията. Водолеят е почитател на обновлението. Та какъв е казусът? Е, той не остава на никое място задоволително дълго, с цел да се възползва от въпросните благоприятни условия, които му идват. Ако желае да има повече шанс, би трябвало да се научи на повече самообладание и неизменност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР