Големи горски пожари горят в Сакар. Огнената стихия застраши и

...
Големи горски пожари горят в Сакар. Огнената стихия застраши и
Коментари Харесай

Сакар гори: Все още е активен един от горските пожари

Големи горски пожари горят в Сакар. Огнената буря заплаши и села. Единият от огромните пожари, който остана деен нощес сред селата Дрипчево и Изворово, към момента е деен.  

Риск за обитаемоте места няма, ситуацията остава усложнена

На място работят 10 пожарни екипа и тежка верижна техника. Няма заплаха за популацията места, сподели в „ Тази заран “ Пламен Петков от пожарната.

Във вчерашния ден поради мощния вятър огънят е достигнал до обитаеми места, само че те не са били застрашени.

 В 7 области във вторник ще е рисково горещо 2 мин. В 7 области във вторник ще е рисково горещо  Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж 2 мин. Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж  Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите 3 мин. Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите  След заливане с вряла вода: 9-месечно бебе е с тежки изгаряния 2 мин. След заливане с вряла вода: 9-месечно бебе е с тежки изгаряния  Брендо се е предал и е арестуван 3 мин. Брендо се е предал и е арестуван  Катастрофа с ескорта на унгарския министър председател Виктор Орбан, има умрял 2 мин. Катастрофа с ескорта на унгарския министър председател Виктор Орбан, има умрял  В 7 области във вторник ще е рисково горещо 2 мин. В 7 области във вторник ще е рисково горещо  Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж 2 мин. Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж  Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите 3 мин. Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите  След заливане с вряла вода: 9-месечно бебе е с тежки изгаряния 2 мин. След заливане с вряла вода: 9-месечно бебе е с тежки изгаряния  Брендо се е предал и е арестуван 3 мин. Брендо се е предал и е арестуван  Катастрофа с ескорта на унгарския министър председател Виктор Орбан, има умрял 2 мин. Катастрофа с ескорта на унгарския министър председател Виктор Орбан, има умрял

Обявено е отчасти бедствено състояние в община Харманли. Още от първите часове на пожара на терен са и чиновници на общината. Има и водоноска, която да подкрепя зареждането на пожарните коли, изясни Валентина Димулска, зам.-кмет на община Харманли.

Те избухнаха в неделя на територията на общините Харманли и Любимец

Тя прикани хората да бъдат деликатни и да не палят огън навън.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР