Много хора възприемат борбата с излишните килограми като изключително сложен

...
Много хора възприемат борбата с излишните килограми като изключително сложен
Коментари Харесай

Полезни съвети, които ще ви улеснят по пътя към отслабването

Много хора възприемат битката с непотребните килограми като извънредно комплициран развой, за който са нужни огромни физически старания, невероятни умения и подготвеност. И ненапълно са прави. Но има няколко лесни хитринки, които можете да употребявате в всекидневието си. Тези дребни стъпки ще подтикват желанието ви и ще улеснят пътя ви към крайната цел – отслабването.

Хапвайте по-често, само че по-малки количества храна

Хранете се на по-чести шпации, да вземем за пример пет-шест пъти дневно, само че приемайте по-малки количества храна. Така се покачва метаболизмът, което значи повече изгорени калории дневно и надлежно намаляване.

Приготвяйте храната си сами

 Здравословен обяд, който оказва помощ за намаляване

Сами приготвяйте вкусна и пълноценна храна, която да консумирате у дома и да носите на работа за обяд. Така няма да се постанова да купувате джънк фууд и друга нездравословни артикули, когато огладнеете.

Изцедете един грейпфрут и прибавете сока му към чашата си с вода

Смята се, че грейпфрутът форсира метаболизма, понижава възприятието за апетит и оказва помощ за изгаряне на мазнините. Чаша вода, смесена с прясно изцеден сок от грейпфрут, се трансформира в чудесна приятна и тонизираща напитка.

Прибавете ленено семе към менюто си

Лененото семе е извънредно богато на фибри, а те носят възприятие за задоволеност за по-дълго време. По ваш усет можете да го добавите в салатата си, в зърнената си закуска или киселото мляко.

Подгответе плодове за смути

 Смутитата са асистент в отслабването

Нарежете желани от вас плодове на дребни кубчета и ги замразете. Това ще улесни забързаните ви сутрини и ще ви подсигури потребна и здравословна закуска. Само прибавете мляко, пуснете кубчетата в блендера и смутито е готово!

Възнаграждавайте се след всяко упражнение

Независимо дали вършиме извършения у дома, излизате да тичате или посещавате фитнес залата, възнаграждавайте се за положените старания. В подобаваща кутия или буркан след всяка подготовка пускайте по някой лев. Така откакто съдът се изпълни, излезте и си купете нова дрешка със събраните пари или направете, нещо което ще ви накара да се почувствате задоволени от себе си и старанието ви.

Предизвикайте се с мотивационен буркан

На дребни листчета хартия запишете по една концепция за малко упражнение, което лишава единствено няколко минутки. Поставете ги в буркан, който дръжте в спалнята си на очевидно място. Сутрин, щом се разсъните, изтеглете едно листче и изпълнете упражнението, в случай че се вдъхновите, изтеглете друго и направете и това упражнение и по този начин незабелязано ще заформите една чудесна подготовка за превъзходен старт на деня!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР