Много хора страдат от несигурности, провокирани от различни причини, минал

...
Много хора страдат от несигурности, провокирани от различни причини, минал
Коментари Харесай

Ето 5 вида несигурност, които мъжете изпитват

Много хора страдат от несигурности, предизвикани от разнообразни аргументи, минал опит, набор от комплекси. Случвало ли ви се е да желаете да започнете нова връзка, да имате голямото предпочитание, тъй като харесвате някого, само че да не смеете да предприемете първата крачка? Това евентуално звучи познато съвсем на всеки човек, тъй като душeвността ни е белязана от все по-голям психически товар с натрупването на опит, което поражда още и още несигурности и подозрения. Не единствено дамите изпитват неустановеност. Мъжете също се терзаят от куп условности, които им пречат да бъдат по-уверени в себе си, когато стартират нова връзка или към момента се двоумят дали да създадат първата крачка. Много мъже изпитват неустановеност, когато към този момент са във връзка. Какви са най-честите типове несигурности, които засягат и мъжете?

Тревожат се дали ще съумеят да задоволят дамата
Една от най-големите несигурности, които тормозят множеството мъже, е представянето им в леглото. Началото на връзката и изключително първите пъти, в които вършиме секс дружно, са напрегнати, тъй като още не се познавате, а превъзбудата е налице. Това може да утежни представянето на мъжа в леглото. Мъжете знаят това доста добре и се тормозят дали ще съумеят да задоволят партньорките си задоволително.

Мъжете се тревожат за външния си тип
Не мислете, че единствено дамите се тормозят от голото си тяло и несъвършенствата, които има то. Мъжете имат не по-малко от тези страхове. Голотата е мотив за терзание за доста хора без значение от пола им. Малцина са щастливците, които са в цялостен мир и естетика с телата си.

Способността им да печелят пари
За мъжката половина на човечеството печеленето на пари е част от спектъра на терзанията. Всеки мъж желае да изкарва повече пари. Материалното състояние е част от психическата непоклатимост на мъжа, тя покачва самочувствието и прави мъжкото его по-изявено. Няма нищо по-ужасно за един мъж от това да не може да покрива потребностите си, камо ли тези на половинката си.

Мъжете изпитват неустановеност за личността си
Размишленията върху личността, грешките, характерите и натрупваният опит не са специалитет единствено на дамите. Свикнали сме да считаме, че дамите са тези, които обръщат повече внимание на това, просто тъй като те приказват повече за тези терзания и проблеми. Но това не значи, че мъжете не изпитват сходни несигурности, в противен случай. Миналият опит, изключително отрицателният, оказва голямо въздействие върху това дали мъжът ще изпитва подозрения в себе си и личността си.

Много мъже изпитват неустановеност за концепцията си да бъдеш мъж
Общовалидната идея за това да бъдеш мъж включва да си мощен, да си сполучлив, да печелиш повече пари, да не плачеш и да не показваш слабостите си. Това оказва извънредно нездравословни въздействие върху душeвността на множеството мъже, тъй като осъществяването на този лист вкупом от време на време е в действителност доста мъчно в живота. Ето за какво на доста мъже им е мъчно да изчистят и избистрят своята лична идея и какви тъкмо желаят да бъдат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР