Много хора правят 3 често срещани грешки всяка сутрин. Не

...
Много хора правят 3 често срещани грешки всяка сутрин. Не
Коментари Харесай

3 сутрешни навика, които ни правят неудачници

Много хора вършат 3 постоянно срещани неточности всяка заран. Не е изненадващо, че ден, който е почнал неправилно, носи доста неуспехи и разочарования. Искате ли да бъдете ефикасни и енергични през целия ден? Искате ли да спрете да се чувствате като трагичен несретник?

Просто спрете да вършиме тези 3 неща заран и животът ви ще се промени към по-добро. Ще бъде мъчно единствено през първите 2 седмици, по-късно ще свикнете и ще започнете да се наслаждавате на всекидневието си, поучава РИА Новости.

Грешка №1: Не ставате мигновено

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Няма избрана утринна рутина, която да работи за всички....

Колко минути губите всяка заран, просто търкаляйки се в леглото и ровейки из интернет? 10 до 15 минути всяка заран. Сега умножете тези цифри по 365. Това е впечатляващо число.

Първо преместете телефона отвън обсега на ръката ви, както и отдалеченото на тв приемника. Позволете ми да ви кажа една загадка, механичните будилници към момента съществуват. Когато алармата звъни, станете след минута и отидете да се измиете. Денят, почнал с отлагането на това деяние ще продължи зле.

Грешка №2: Обилна или нищожна закуска

Това, което вкарвате в стомаха си заран, ще енергизира тялото ви през целия ден. Храната би трябвало да е здравословна и несъмнено вкусна. Трудно е да се чувствате освежени без закуска. В същото време тежките, мазни храни ще накарат тялото ви да изразходва доста сила, с цел да я преработи. Не ви приканвам да ядете зърнени храни, в случай че са ви отвратителни. Намерете подобаващата закуска и експериментирайте.

Грешка №3: Не се поддържате чисти

Става въпрос за общата хигиена. Трябва да имате задоволително време заран, с цел да вземете душ, да се обръснете и облечете умерено. Ето за какво е толкоз значимо да си навиете часовника на време.

Излизайки от у дома, би трябвало да се чувствате свежи, миришещи добре и ободрени. Дрехите ви би трябвало да са чисти и изгладени. Без това няма да се чувствате уверени. Представете си човек, който небрежно изяжда един сандвич, отпива глътка горещо кафе, навлажнява лицето си с два пръста, облича първата попаднала му дреха и излиза от вкъщи си под стрес (тъй като към този момент закъснява). Вероятно няма да има " страховит ден ".
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР