Mного хора биха мечтали да бъдат на мястото на това

...
Mного хора биха мечтали да бъдат на мястото на това
Коментари Харесай

Ученичка спечели $2,5 милиона от Instagram, но баща ѝ е бесен от нейните СНИМКИ

Mного хора биха мечтали да бъдат на мястото на това момиче. Даниел Кон от Калифорния е единствено на 15 и към този момент е звезда в обществените мрежи с милионерско благосъстояние. Но всяка монета има две страни.

Тя има към 4 милиона почитатели в Instagram и съвсем 1,5 милиона в YouTube, като в същото време съумя да завладее и младежката фешън среда TikTok.

В допълнение момичето си сътрудничи с доста марки, в това число Fashion Nova. Сега положението й се прави оценка на 2,5 милиона $, написа Daily Mail.

Благодарение на триумфа на щерка си, майката на Даниел напуснала работа, преместила се с нея в Калифорния и станала неин управител.
Въпреки това бащата на момичето Дъстин Кон е срещу всичко това.

Двамата с майката на Даниел в никакъв случай не били женени и в този момент живеят настрана, само че мъжът отглеждал момичето до десетата му годишнина. Той съобщи, че щерка му е единствено на 13 и в никакъв случай не й е разрешавал да прави такива неща. По думите му хората към щерка му и компанията, с която тя излиза, просто експлоатират момичето и се интересуват единствено от пари.

"Никога не съм й давал позволение да се появява в реклами или да взе участие в шоута и няма да се съглася. Тя към момента е дете и не би трябвало да работи на такава млада възраст. Но хората към нея и тези компании се интересуват единствено от пари ", споделя бащата.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР