Много електрически превозни средства изглеждат студени и високотехнологични, отблъсквайки някои

...
Много електрически превозни средства изглеждат студени и високотехнологични, отблъсквайки някои
Коментари Харесай

Carice TC2 е ретро стил елкабриолет

Много електрически транспортни средства наподобяват студени и високотехнологични, отблъсквайки някои евентуални купувачи. Двуместният кабриолет Carice TC2 е друг, защото разчита мощно на фактора ретро-носталгия. Той е лек и деятелен, елементарен за зареждане.

Изглеждащ като „ дете на невъзможната обич " на Porsche 356 и Nissan Figaro, TC2 е изработен от холандския производител на електрически автомобили Carice. Фирмата е учредена през 2011 година като компания на Делфтския софтуерен университет и преди този момент е произвеждала електрически коли в дребни количества по поръчка.

Що се отнася до главните спецификации, Carice TC2 е с размери 3500 мм дължина, 1580 мм ширина и 1220 мм височина и наклонява везните на кантара до 590 кг според от конфигурацията. Панелите на каросерията са направени от патентован композитен материал, който оказва помощ на автомобила да поддържа това ниско тегло.

Carice TC2 дава отговор на европейските разпореждания и затова може да се ръководи във всички страни от Европейски Съюз и страни, които одобряват тези разпореждания. Купувачите могат да избират сред общоприета и батерия с огромен обхват, за които се твърди, че обезпечават пробег надлежно от 200 и 300 км с едно зареждане.

Задните колела се задвижват от електрически мотор с пикова мощ от 41 кВт, допускащ на TC2 да доближи електронно лимитираната оптималната скорост от 120 км/ч. И до момента в който колата сигурно наподобява занимателна за шофиране, няма действителни цифри за времето за ускоряване.

„ Честно казано, в никакъв случай не сме измервали това в числа " - споделя основният изпълнителен шеф на Carice Ричард Холман - „ Ниската позиция на седене и ниският център на тежестта на автомобила, съчетани с хубавото съответствие мощност/тегло, докарват на всеки, който го кара, голяма усмивка на лицето. "

Елегантният интериор на автомобила също е плюс точка при продажбата, включваща тапицерия от веганска кожа, табло от полирана неръждаема стомана (с превключватели!) и волан от твърда дървесина.

Подобно на предходните електрически автомобили на компанията, Carice TC2 се създава по поръчка в стеснен брой. Текущата индустриална серия към този момент е разпродадена, само че няколко места към момента са отворени за поръчки в идната серия, която би трябвало да бъде доставена след няколко месеца. Цената стартира от 44 500 евро.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР