На тържествена церемония в Младежки дом – Варна бяха раздадени

...
На тържествена церемония в Младежки дом – Варна бяха раздадени
Коментари Харесай

Наградиха участниците в тазгодуишното издание на конкурса Морско конче

На тържествена гала в Младежки дом – Варна бяха раздадени премиите от XVII Национален конкурс за млади реализатори на известна ария " Морско конче ", Варна 2024 година

Авторитетното жури, управлявано от Доно Цветков, удостои с Гран при Виктория Пощарова от Шумен. Тя се показа в конкурсната стратегия с жив съпровод на пианистите Хасан и Ибрахим Игнатови, носители на десетки награди от национални и интернационалните състезания. Специалната премия на кмета на Варна отиде при Катерина Кънева от Пловдив.

Специалната премия на Националния замък на децата бе за вокална групировка " Трети " А “ клас “ от Лом. Ралица Коларова от Нова Загора получи премията за най-хубаво осъществяване на задгранична ария. Максим Ялнъзов от фондация " Звезди на изкуството “ сграбчи наградата за най-хубаво осъществяване на българска ария.

Детското жури присъди своята премия на Анна Ниазиева от Шумен, която с изключение на с грамота и орден си потегли и с голям плюшен мечок. Шеннур Фикрет от Търговище бе удостоена със специфична премия от оценяващата комисия.

Отличията връчиха членовете на журито – Доно Цветков, Яница Кънева, Славин Славчев, както и  г-жа Монка Николова, шеф на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна и Светлана Христова, основен специалист в дирекция " Образование и юношески действия “ в Община Варна.

Церемонията бе съпроводена с огромен Гала концерт. Изненадата за публиката пристигна от осъществяване онлайн на Яница Кънева и Атанас Кателиев, които показаха шлагера " Дихание “ и бяха бурно приветствани.

В ролята на водещ влезе Крум Стоянов от ТС " Вълшебната завеса “.

Организатори на Националния конкурс за млади реализатори на известна ария " Морско конче “ са Министерството на образованието и науката, Регионално ръководство на образованието – Варна, Община Варна и ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна.

Конкурсът се организира под патронажа на кмета на Варна Благомир Коцев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР