Завързването на панделки или кончета винаги е бил най-лесният и

...
Завързването на панделки или кончета винаги е бил най-лесният и
Коментари Харесай

Не слагайте марципан в багажа, ще имате проблеми

Завързването на панделки или кончета постоянно е бил най-лесният и сполучлив метод да разпознаеш куфара си измежду морето от пътнически багаж. New York Post обаче ни предизвестява, че завързаната връзка на куфара го обрича единствено на едно: забавяне.

Запалените пътешественици са склонни да пътуват единствено с ръчен багаж, с цел да избегнат забавянето на чекираните куфари, компликациите при пакетирането или го вършат от боязън, че багажът им ще бъде изгубен. Но тези, които нямат избор постоянно прибавят персонален маркер върху куфара с мисълта, че ще създадат взимането на багажа си по-бързо. Обратно на всички упования този " хак “ забавя идването на чантите ви.

Пътуващите са развили навика да прикрепят цветна панделка, етикет за багаж или други аксесоари, с цел да създадат куфарите си обособени от стотиците чанти. Един от специалистите в летището в Дъблин споделя, че тъкмо тези маркери могат да причинят проблеми със сканирането на чантата. Докато този прибавен аксесоар го прави по-лесен за забелязване, той притегля отрицателно внимание от скенерите за багаж на летището. Ако чантата не може да бъде сканирана автоматизирано, тя може да попадне в ръчна обработка, което може да значи, че чантата ви няма да стигне до полета.

Изпращането на вашия куфар без идентификатори като панделки и остарели стикери му дават по-голям късмет да дойде елементарно.

Друга причина, заради която багажът на доста хора закъснява или не идва, е, че вътре в куфара има марципан, прочут още като тесто за бадемови бонбони.

" Никога не слагайте марципан в багажа си. Той има същата компактност като някои експлозиви, тъй че чантата ви ще бъде отстранена и ще ви извикат от самолета за претършуване “, сподели специалистът по превоз на багаж от Дъблин. Докато чакате този проблем да се позволи ще изгубите скъпо време от своето пътешестване. Тези превантивни ограничения би трябвало да оказват помощ за понижаване на напрежението при пътешестване за пасажерите по целия свят.

Според Министерството на превоза на Англия самолетните компании са виновни за ремонта или възобновяване на разноските на пасажерите за развален багаж, написа bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР