Много често любовта ни събира точно с онези, с които

...
Много често любовта ни събира точно с онези, с които
Коментари Харесай

Не ми пука, че мъжът ми е бил женкар, но не мога да преживея това

Много постоянно любовта ни събира тъкмо с тези, с които в никакъв случай не сме мислели, че ще бъдем. И когато става дума за възприятията ни към избран човек, никакви правила не могат да ни спрат. Дори когато знаем, че сме с някого, който в никакъв случай няма да обича единствено нас...

"Сгодена съм за любовта на живота ми. От две години сме дружно и даже фактът, че в предишното си е бил коцкар, не ме тормози. Той беше почтен с мен още от първата ни среща, когато ми показа, че има богат полов опит и е бил с много дами. Също по този начин и че е взел участие в тройки и групови осъществявания.

Приех го, само че също по този начин го предизвестих, че в никакъв случай не бих взела участие в тройка или в суинг и не бих желала да бъда с човек, който го прави. Той се съгласи с мен и ми показа, че всичко това е в предишното му и оттук насетне ще бъде единствено с мен.

 жена, мъж

Заедно сме към този момент от две години и сега планираме да се оженим. Всичко е отлично, годеникът ми е превъзходен човек, само че едно не мога да превъзмогна...

Преди няколко месеца моя другарка ми показа, че е видяла профила му в приложение за запознанства и стана ясно, че е бил деен в него напълно неотдавна. Бях толкоз разочарована и смутена, не можех да не желая пояснение от него. Той ми отговори, че въпреки да е оставил всичко в предишното, към момента му било прелестно просто да гледа какво се случва в приложението, само че не се среща с никого и не ми е изневерявал.

Преди седмица още веднъж го попитах дали към момента има профил там и той ми отговори, че има, само че е прикрит и никой не може да го види. А когато го попитах за какво, по този начин и не можа да ми даде допустим отговор.

Мисля, че няма никаква причина той да продължава да преглежда други дами по уеб страниците за запознанства, в случай, че сега планираме сватбата си. Това доста ме разстройва, тъй като постоянно сме били почтени и откровени един с различен. А в този момент имам възприятието, че въобще не познавам този човек.

 жена, мъж

Правилно ли е да желая от него да изтрие профила си? Попитах го дали съм му задоволителна, той ми отговори, че е изцяло благополучен с мен и няма потребност от друга жена. Новъпреки това, мисля че в случай че не предприеме нещо, просто ще анулира сватбата. ", А.

Вие по какъв начин бихте постъпили в такава обстановка? Мислите ли, че човек може да се промени в името на любовта?

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР