Младоженци закъсняха за сватбата си, защото бяха спрени и глобени

...
Младоженци закъсняха за сватбата си, защото бяха спрени и глобени
Коментари Харесай

Турски пътни полицаи глобиха шофьорите от цяла сватба

Младоженци закъсняха за сватбата си, тъй като бяха спрени и санкционирани от служители на реда. Фишове за нарушение на разпоредбите за придвижване получиха и водачите на колите от сватбарската колона. Санкционираните са общо 37, оповестява турската частна телевизия НТВ.

Случката е станала на 1 април, когато сватбарската колона била спряна на автомагистрала в Турция, защото колите блокирали всички ленти на аутобана и се движили с ниска скорост.

Пътната полиция е била известена за случая от други водачи на пътя. Сватбарската автоколона била засечена от камерите, проследяващи трафика, и спряна на полицейски пункт. Първоначално сватбарите решили, че става въпрос за първоаприлска смешка.

Известно време служителите на реда се чудели какво да подхващат, откакто забелязали, че колите са украсени за женитба, само че след това наложили на всички водачи от колоната санкции от по 108 турски лири (22 евро). Проверката траяла към час и булката и младоженецът закъснели за сватбата си.

На тържеството, което въпреки и със забавяне въпреки всичко се състояло, гостите на смешка закичили младоженеца освен с пари, само че и със събраните фишове.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР