Младият футболист на ЦСКА Александър Бучков е със сериозна травма

...
Младият футболист на ЦСКА Александър Бучков е със сериозна травма
Коментари Харесай

Сериозна травма за младока Бучков, самолетни неволи за Жорди Кайседо

Младият футболист на ЦСКА Александър Бучков е със сериозна контузия и ще се наложи прибързано да се прибере в София.

Десният бек „ извади “ рамото си при конфликт с неприятелски футболист на Гройтер Фюрт, а след медицинските прегледи стана ясно, че е получил скъсване на лабрума.

Играчът ще се подложи на спомагателни проучвания и е прекомерно евентуално да се стигне до хирургическа намеса.

Бранителят Енес Махмутович ще бъде пълностоен до 10 дни, откакто при удар получи оток в коляното. Положителното при него е, че менискусът и кръстните връзки не са потърпевши. Той ще тренира на омекотен режим и в идната седмица ще бъде под грижите на медицинския щаб.

Останалите контузени играчи не престават да наваксват и се възвръщат в плануваните периоди.

Същевременно самолетни несгоди споходиха нападателя Жорди Кайседо. Голмайсторът е блокиран в Панама, където е междинната му връзка за Европа. Цели 5 часа футболистът е изчаквал излитането в самолета, само че в последна сметка полетът е бил анулиран поради механически проблем.

В момента самолетната компания към момента търси най-удобната опция да пренасочи Кайседо и другите пасажери към крайната им дестинация. Форсмажорните условия и часовата разлика сред обособените континенти ще принудят играча да се причисли по-късно от плануваното към тима.

В рамите на деня през днешния ден в базата в Австрия ще дебаркират националните състезатели Иван Турицов, Георги Йомов и Яник Вилдсхут, които от вторник по стратегия ще стартират подготвителен развой.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР