Младежкият национален отбор на България разпиля връстниците си от Албания

...
Младежкият национален отбор на България разпиля връстниците си от Албания
Коментари Харесай

Младите лъвчета размазаха Албания на футбол

Младежкият народен тим на България разпиля връстниците си от Албания с 4:0 контролна среща на стадион " Славия " в столичния квартал " Овча купел ". Станислав Шопов (2), Симеон Петров (5) и Илия Груев (11) се разписаха през първата част, а след почивката Владимир Николов (68-дузпа) оформи крайния резултат.

" Лъвчетата " започнаха ужасно и още във втората минута се стигна до центриране от дясно, а Станислав Шопов овладя топката на задната греда и вкара на опразнената врата за 1:0. Три минути по-късно Симеон Петров вкара за 2:0, възползвайки се от огромно безредие пред вратата на албанците. Центриране на Слави Шопов от корнер беше отклонено от бранител на Албания. Топката се отби в напречната греда и падна на крайници на Симеон Петров, който насочи във вратата на Лароши.

В 11-ата минута Станислав Шопов и Илия Груев разиграха на двойно подаване и последният преодоля вратаря Лароши за 3:0. До края на първата част албанците започнаха няколко смени и се пробваха да застрашат вратата на Вуцов, който отрази всички удари. В 32-ата минута Марк Бушай се измъкна зад тила на българската отбрана, само че Вуцов избави последвалия удар. В 41-ата минута и Димитър Митков направи сериозен пропуск след центриране отдясно.

След почивката темпото на игра спадна доста, само че все пак в 60-ата минута Бауренски опита атрактивен удар със задна ножица и топката мина настрана от вратата. Осем минути по-късно футболистите на Александър Димитров съумяха да усилят задатъка си, откакто Владимир Димитров се разписа от дузпа, отсъдена за нарушаване против Мартин Минчев.

До края на мача нови попадения не паднаха и младите " лъвчета " се поздравиха със заслужена победа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР