Млад мъж от село Илинденци, община Струмяни, плати висока цена

...
Млад мъж от село Илинденци, община Струмяни, плати висока цена
Коментари Харесай

Млад мъж попадна в ареста за педофилия

Млад мъж от село Илинденци, община Струмяни, заплати висока цена за връзката си с 12-годишно момиче. Вчера следобяд 27-годишният А. О. е бил задържан след тъжба на родителите на момичето, които го обвинили в педофилия и обезчестяване на щерка им, заяви Struma.com.

При разпитите арестуваният признал, че двамата имали връзка и потвърдил това с чатове в телефона си. От тях излиза наяве, че момичето единствено е желало срещите с него. Родителите ѝ разбрали, оплакали се в полицията, обвинили Огнянов и поискали незабавно правораздаване.

Новината за ареста изуми хората в Илинденци, които познават 12-годишната и нейния любим. Мненията са на двата полюса. Едните упрекват мъжа, че е подмамил съвсем дете, други настояват, че момичето " единствено си го е търсило ". Цял ден родителите и 12-годишната ученичка обикаляли лекарски кабинети в Сандански, с цел да бъде удостоверено дали е осъществявала сексуален акт.

Полицията пък заключи Огнянов за 24 часа и чакат намесата на прокуратурата за удължение на престоя. Любов или пагубна пристрастеност са умопомpачили 27 годишния О., който е пренебрегнал нежната и неразрешена за обич възраст на момичето и опропастил живота си.

В селото се приказва, че той не е първият, с който 12- годишното момиче е имало връзка. Това обаче следва да се ревизира от полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР