Меган Маркъл знае един основен ход, който лесно би могла

...
Меган Маркъл знае един основен ход, който лесно би могла
Коментари Харесай

Меган Маркъл знае, че големият ход би донесъл „милиони“, но крал Чарлз „изпълнен с ужас“ от идеята

Меган Маркъл знае един главен ход, който елементарно би могла да направи, който би „ продал милиони “ и би й донесъл доста пари - само че крал Чарлз е " изпълнен с смут " от концепцията.

Това е съгласно кралски специалист, който твърди, че херцогинята на Съсекс знае доста добре записки от времето си като член на кралското семейство през Британецът ще изхвърчи от рафтовете. Но кралският създател и коментатор Том Куин споделя на The Mirror, че кралят е „ изпълнен с смут “ при мисълта, че Меган написа записки, които описват всичко – евентуално с присъединяване на Хари. Г-н Куин сподели, че Чарлз „ не е в въодушевление за сбогуване “, а принц Хари „ не е в въодушевление да се извини “.

Публикувайте записките си „ Spare “ през януари 2023 година, където Хари призна, че е пропуснал наличие защото остава задоволително за втора книга, напрежението се увеличи. Г-н Куин разкри: „ Въпреки всичките й старания да реализира триумф на новия си онлайн бизнес, America Riviera Orchard, Меган знае, че персоналните записки от времето й в Обединеното...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР