Митнически служители задържаха 7756 парфюма с обозначения на световноизвестни марки,

...
Митнически служители задържаха 7756 парфюма с обозначения на световноизвестни марки,
Коментари Харесай

Митничари задържаха над 7700 „маркови“ парфюма на Дунав мост 2 при Видин /снимки/

Митнически чиновници задържаха 7756 парфюма с обозначения на световноизвестни марки, оповестиха от Агенция "Митници ".
„ Марковите “ аромати са открити при две обособени митнически инспекции на товарни коли с българска регистрация, излизащи от страната през Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост – Видин.
На 02.08.2021 година митнически чиновници стопират камион, пренасящ групажна стока към Западна Европа. В три палета от товара в кашони, опаковани с черно фолио, са открити общо 5146 парфюма с лого на предпазени търговски марки, измежду които Dior, Burberry, Chanel, Paco Rabanne, Carolina Hererra, Versace, Lancome, Giorgio Armani, Hugo Boss и други
Други 2610 парфюма с обозначения на световноизвестни марки са открити при инспекция, осъществена в последния ден на месец юли (31.07.2021 г.). Те също били транспортирани в кашони, опаковани с черни чували, като част от групажен товар за Полша.
Също в последната десетдневка на юли, само че в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост – Русе бяха арестувани и 245 текстилни продукти - тениски блузи, панталони, якета с обозначения на предпазени марки като Calvin Klein, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Karl lagerfeld. Стоките са открити от митническите чиновници при инспекция на пътнически микробус с ремарке, ръководен от български жител, който пътувал за Германия през Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост – Русе на 20.07.2021 година
Парфюмите и тестилните произведения са арестувани в осъществяване на Регламент (ЕС) 608/2013 по отношение на отбраната на правата върху интелектуалната благосъстоятелност. За случаите са осведомени правопритежателите на съответните търговски марки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР