Мистерията зад прочутия Бермудски триъгълник може вече да е разгадана.

...
Мистерията зад прочутия Бермудски триъгълник може вече да е разгадана.
Коментари Харесай

Метеоролози с теория за изчезванията в Бермудския триъгълник

Мистерията зад фамозния Бермудски триъгълник може към този момент да е разгадана. Нова доктрина допуска, че облаците може да са причина за безследното изгубване през годините на толкоз доста кораби и самолети в западната част на северния Атлантик.

Облаците с формата на хексагон са наричани „ въздушни бомби “. Те могат да доближат скорост от 270 километра в част, а размера им е 30 до 75 километра в диаметър. Тази буря може да вдигне талази с височина над 15 метра. Силата може да опустоши разнообразни обекти, намиращи се на характерни местоположения в региона сред Бермуда, Маями, Флорида и Сан Хуан, Пуерто Рико.

Метеоролози обсъждаха тази опция в последния епизод на шоуто What on Earth?

„ Обикновено не виждаме остри ръбове на облаци, в множеството случаи облаците са заоблени „, сподели доктор Стив Милнър от Щатския Университет Колорадо.

Те ( въздушните бомби ) са образувани от това, което назоваваме микровзривове. Избухват във въздуха като въздушната бликам идва от дъното на облака, удря океана и основава талази, които могат да са големи и да стартират интеракция между тях,

допълви доктор Ранди Цервени от Университета Аризона.

Кораби и самолети изчезват в Бермудския триъгълник от началото на 17 век, твърди историята. Последният случай е от предходната година, когато американският товарен транспортен съд Ел Фаро изчезна с 28 души на борда по време на урагана Хоакин.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР