Мистерия с милионите на италианската икона Джина Лолобриджида, която почина

...
Мистерия с милионите на италианската икона Джина Лолобриджида, която почина
Коментари Харесай

Мистерия с милионите на Джина Лолобриджида. Подозират млад любовник

Мистерия с милионите на италианската икона Джина Лолобриджида, която умря на 26 януари предходната година. – милиона евро са изчезнали, демонстрира инвентаризация, осъществена от нотариуса Виторио Окорсио няколко месеца след гибелта на огромната кинозвезда, съобщи „ Телеграф ”.  

-->
От наследството на Лолобриджида остават едвам 800 000 евро, а след приспадане на налозите парите се стопяват до 500 000, написа “Il Messaggero ”.

Близките подозират Андреа Пиацола, който се издига от градинар на Лолобриджида до нейн персонален помощник. Съществуват и версии, съгласно който той даже е бил ухажор на именитата актриса.

Води се спор за имението на дивата. По-специално не е известно къде са отишли ​​приходите от продажбата на трите римски парцела на Виа ди Сан Себастианело на Пиаца ди Спаня, апартамент в Монтекарло, парите, изтеглени или трансферирани в други сметки, и коли на стойност един милион и 500 хиляди евро, закупени от Андреа Пиацола. Той е единственият шеф на компанията Vissi d`arte, която ръководи активите на актрисата и сега е съден, защото околните на починалата Джина го упрекват, че се е възползвал от напредналата й възраст, с цел да облагодетелства себе си.

Това, което остава, са някои бижута, картини, мебели, скулптури и вилата на Апиевия път, която сега е конфискувана. Описът на всички активи стартира през февруари от юристи, нотариуси и специалисти, въоръжени с камери.

Има статуетки херувими и капители, мозайки, Буди, холивудски рокли и порцеланови сервизи от немския Майсен. Да не приказваме за килер, в който се пази напечатаният сюжет на неизлъчена кино драма за и с Фидел Кастро, както и нюйоркски дневник, юридически през 60-те години на предишния век, по времето на филмите с Хъмфри Богарт, Рок Хъдсън, Ърнест Боргнайн.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР