Мисля, че не става въпрос всички партии да гласуват еднакво

...
Мисля, че не става въпрос всички партии да гласуват еднакво
Коментари Харесай

Радослав Гайдарски: Не може да убием Иво Христов заради репликата му за "дебилните българи"

" Мисля, че не става въпрос всички партии да гласоподават еднообразно на вота на съмнение, ние подчертаване посредством него слабостите на държавното управление. Българска социалистическа партия е наясно, че в случай че би трябвало да бъдат по брой гласовете, естествено, че няма да по какъв начин да мине”, сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов” Радослав Гайдарски.

" Правителство може да бъде свалено и със 100 гласа, дано не гадаем какво ще се случи. Няма никакви сделки сред нас и Движение за права и свободи за събаряне на кабинета. Движение за права и свободи приказват непрестанно, че желаят да се отстранят патриотите, само че аз не виждам кой ще пристигна на тяхно място, тъй като явно няма да е Българска социалистическа партия. За да се сформира държавно управление, в случай че стратегиите на двете партии съответстват, те могат да работят дружно, само че когато задачите са не могат да бъдат дружно в ръководството. Ние сме хора от една националност, без значение, че сме разнообразни партии”, безапелационен беше депутатът от Българска социалистическа партия.

За изявлението на Иво Христов, че 80% от народа са " дебили”, Гайдарски съобщи:

" На мен ми се коства, че той говореше за минало време, само че в случай че се върнем на този миг, още когато бях министър заговорих, че е потвърдено по какъв начин 10 % от народа има душевен отклонения. Има научни данни за това. Той просто преувеличи с процентите. Заради такава имитация не може човек да бъде премахнат. Трябва да се гледа напълно работата му. Не можем да го убием за това. Казано е и е правилно.”
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР