Мислехме си, че непостоянното време ще приключи с отминаването на

...
Мислехме си, че непостоянното време ще приключи с отминаването на
Коментари Харесай

Якето, което ме спасява в непостоянните пролетни дни

Мислехме си, че непостоянното време ще завърши с отминаването на март, само че не щеш ли и през април, а евентуално и през май ще продължим да се изненадваме с разнообразни температури, непредвиден дъжд, само че пък още по-очаквано слънце. Това й е неприятното на пролетта – заран излизам с яке, на обяд желая да го захвърля, а следобяд се постанова още веднъж да се приютя в прегръдките му. Но пък е доста значимо и какво е това яке, а аз открих съвършеното във Fjällräven .



Не прекомерно хладно, не и прекомерно топло е якето Klara Lite, което е проектирано от известната шведска марка точно за тези междинни сезони. Направено е от доста лека тъкан, направена от памук и полиестер, импрегнирана без флуороръглеводороди. Сякаш нямам нищо върху себе си, а в това време се усещам на несъмнено място, без значение дали е мой сателит в динамичната градска среда, или на обичаната ми уикенд разходка в планината. Якето устоя на вятър и изпуска влагата, когато съм по-активна, а мрежестият отвор в задния силует дава спомагателен въздушен поток. Ръкавите са реглан, което разрешава повече лекост на придвижванията с него. Освен това има опция за адаптиране с Greenland Wax. 



Харесах и цвета му, който мога да съчетавам с други по-наситени нюанси – в тази ситуация с панталон още веднъж от Fjällräven, който също носи името Karla Lite. Изработен от лек и комфортен G-1000 Lite Eco Stretch плат от рециклиран полиестер и органически памук и с двупосочен машинален стреч, всяка крачка с този модел е лека и удобна. Допълнително улеснение дава и високата талия, която от дълго време избирам пред ниската за всичките си панталони и дънки. 

Белият тишърт Greenland, основан от първокачествен органически памук, пък даде баланс на аутфита и добре си пасна с кецовете. Разбира се, нямаше по какъв начин да не прибавя като аксесоар емблематичната за марката чанта Kanken, чийто цвят пък избрах да бъде в звук с чашата, в която мога да пия кафето си в придвижване. Така удобно и цветно мога да препускам из неотложните си задания в пролетна София.



Целият аутфит: Тишърт, панталон, яке, раница и чаша Fjällräven можете да намерите в магазина на марката в The Mall и на .

 

С поддръжката на Fjällräven

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР